Прикaрпaття втрaтилo на вiйнi ще 10 захисникiв Укрaїни: Вічна пам’ять і слава Героям

Героям російсько-української війни, які віддали своє життя за Батьківщину, було від 19 до 49 років. Загинули захисники на Донеччині та на Запоріжжі.

Внаслідок ворожого ракетного обстрілу в Запорізькій області загинув Микола Завада. Бійцю військової частини А 1356 було 47 років, повідомила начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Останній бій в Запорізькій області прийняв Дмитро Дмитрюк. Командиру роти військової частини А 7127 назавжди 31 рік.

У Донецькій області не стало Сергія Данилюка. Розвіднику відділення корегування артилерійського вогню військової частини А 4007 було 34 роки.

Життя в бою за Україну віддав Євген Біглей — стрілець стрілецької роти військової частини А 4017. Йому було 26 років.

У бою в Донецькій області поліг Володимир Блискун. Заступнику бойової машини механізованого батальйону військової частини А 1008 було 19…

Від важких травм, отриманих в бою в Запорізькій області, загинув Олег Юневич. Командиру взводу протитанкових ракетних комплексів роти вогневої підтримки штурмового батальйону військової частини А 7788 було 28 років.

У бою в Донецькій області обірвалась життя Олексія Медвєдєва. Гранатометнику 2 штурмового відділення військової частини А 4010 було 49 років.

При виконанні бойових завдань в Запорізькій області загинув Михайло Клодніцький. Командиру розвідувального відділення десантно-штурмового батальйону військової частини А 7788 було 33 роки.

Внаслідок артилерійського обстрілу в Донецькій області не стало Дмитра Ляуша. Військовослужбовцю назавжди залишиться 44 роки.

Від отриманих травм, несумісних з життям, в Донецькій області загинув Віталій Москаль. Бійцю військової частини А 4667 було 46 років.

Вічна слава Героям! Щирі співчуття рідним, друзям, побратимам.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.