На ці три знаки чекають процвітання та унікальні можливості – гороскоп на 13-19 листопада

Тиждень з 13 по 19 листопада – невдалий період для зміни зовнішності. Не експериментуйте із косметичними операціями, стрижкою чи кольором волосся. Результат розчарує. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Таланитиме людям із добрими намірами, – говорить астрологиня. – Той, хто замислює зробити комусь зло, сам зазнає невдач. Батьки більше уваги присвячуватимуть дітям. Це зробить стосунки у сім’ї ближчими і теплішими. Зміна погодних умов покращить настрій і самопочуття.

Відчуємо, що близько Різдво і Новий рік. Вівторок – вдалий час, аби купувати подарунки до Дня Миколая. Бажаного досягнуть люди практичні, які люблять комфорт і не ризикують грішми. Вас випробовуватимуть на порядність. Залишайтеся чесними з рідними і самими собою.

Гаманець наповниться перед вихідними. Не беріть чужого. Що б ви не знайшли, спробуйте повернути це власнику. Процвітання та унікальні можливості чекають на Тельців, Риб та Стрільців”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Це час зближення із родиною. Кохані та друзі намагаються догодити. Цінуйте їхні поради. Відмовтеся від ковбаси й сосисок. Забудете про біль у шлунку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Будете в шоці від власних везінь. За які б справи не бралися, успіх буде на вашому боці. Працюйте наполегливо. Давайте поради, коли вас про це попросять.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдасться помиритися зі старими друзями. Вам нічого ділити. Зумійте зрозуміти і пробачити одне одного. Любов і злагода повернеться у сім’ї зі стажем.

Рак (22 червня – 22 липня)

Цього тижня вам щаститиму у маленьких справах. Добре піде торгівля. Вдалими будуть переговори щодо працевлаштування. Легко буде визначитися з майбутньою професією. Це вдалий період для абітурієнтів, аби обирати майбутній заклад для навчання. Відвідайте дні відкритих дверей.

Читайте також  Гороскоп стpaхів: чого бояться різні знаки Зодіаку

Лев (23 липня – 23 серпня)

Побудувати кар’єру буде важко. Тримайтеся за роботу, яку маєте. Доведеться змінити місце проживання або розпочати ремонт. Самотужки вам з цим не впоратися. Заручіться підтримкою людей, яким довіряєте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Припиніть вириватися в лідери й доводити, що варті більшого. Спостерігайте за подіями навколо. Все повертатиметься бумерангом. За вчинки доведеться відповісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доведеться змінювати професію і готуватися до виборів – як високосний рік вплине на українців

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Якщо хочете назавжди забути про самотність, саме час запросити на побачення людину, до якої давно відчуваєте щось більше, ніж дружбу. Вам вдаватиметься те, що не під силу іншим. Відкриєте у собі неймовірні здібності та перевершите власні сподівання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цей тиждень принесе багато вигідних фінансових пропозицій. Вживане авто з-за кордону купуйте у п’ятницю. Смартфон і ноутбук обирайте на вихідних. Відмовтеся від ідеї придбати вживану техніку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Цей тиждень винагородить щедрих і терплячих. Діліться порадами, жертвуйте на благодійність. Турбуватиме відчуття боргу. Поверніть частину позики за першої нагоди.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Це чудовий період, аби зблизитися з дітьми. Дайте коханим відпочити. Займіться вихованням малечі. Оцінюйте людей за вчинками, а не обіцянками. Почнете поважати тих, кого раніше недолюблювали.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відчуєте себе улюбленцем долі. Вдаватимуться справи, які іншим не під силу. Діліться досвідом з колегами. Цього тижня ви будете хорошими вчителями і наставниками.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Женіть геть депресію та поганий настрій. Навіть у похмурі дні ви відчуватимете підтримку та любов. Щедрими будуть друзі. Але не перетворюйте їх на власного психолога. Не відмовляйте собі у смачненькому.

Читайте також  На війні загинув гранатометник з Прикарпаття Віталій Дутчак

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.