Нічна упаковка від ТЦК: у Львові спалахнув новий скандал з мобілізацією

У Львові спалахнув новий скандал з мобілізацією
В Україні Верховна Рада продовжила період дії військового стану, а разом з ним і загальну мобілізацію. Однак не завжди ТЦК діють згідно із законом і порушують правила мобілізації. Черговий скандал спалахнув у Львові. Про це повідомляє Телеграм-канал.

Згідно з інформацією, учора увечері у Львові перехожі зняли на камеру, як чоловіка «пакували» у намиста люди у військовій формі. Відразу очевидно, що це порушення всіх правил та законів.

Очевидці не стояли осторонь, а всіляко намагалися перешкодити таким діям військових, вони навіть перекривали дорогу. Однак нічого досягти не вдалося.

На кадрах можна побачити, як чоловіка насильно запихають у жовтий намист. Чоловік упирається, проте надто багато військових не дають йому вибратися з автомобіля. Очевидці знімають все на телефони, а один військовий намагається закрити все рукою.

У повідомленні йдеться, що відео потребує підтвердження, і чекають на коментарі від офіційних структур.

У Львівському ТЦК вже відреагували на цю інформацію. Командування ОТЦ та СП здійснює перевірку інформації для встановлення обставин та призначено службову перевірку.

У відомстві запевняють, що з їхнього боку будуть використані всі заходи для встановлення обставин у найкоротші терміни та ухвалено всі необхідні рішення.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.