На заході України 55-річний чоловік близько семи років розбещував 9-річну дитину

У Рівному судитимуть літнього чоловіка, який упродовж майже семи років поспіль розбещував малолітню дівчинку з використанням безпорадного стану потерпілої.

Про це інформують у прес-службі прокуратури Рівненської області.

«Прокурорами Рівненської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, якому інкримінують вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, задоволення статевої пристрасті неприродним способом з використанням безпорадного стану малолітньої потерпілої та умисне зберігання дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження», – йдеться у повідомленні.

Як встановили слідчі, дорослий чоловік упродовж майже 7 років розбещував малолітню дівчинку, задовольняючи свою статеву пристрасть неприродним способом з використанням безпорадного стану потерпілої.

«Свою злочинну діяльність обвинувачений розпочав, коли йому було 55 років, а дівчинці лише 9. Він заманював дитину до себе додому та на роботу ще проживаючи у Радивилівському районі, а продовжив розбещення уже в Рівному, коли він і потерпіла переїхали проживати до обласного центру», – додали в прокуратурі.

Дитина нічого не розповідала батькам, оскільки з огляду на свій вік не могла усвідомлювати всіх наслідків протиправних дій з боку обвинуваченого.

Також під час обшуку за місцем його проживання у лютому цього року правоохоронці вилучили дитячу порнографію, яку чоловік зберігав для особистого користування.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.