“Немає потреби збирати кошти. Молимося за мою крихітку..” П’яний водій збив 9-річну дівчинку: через три дні школярка померла.

“Немає потреби збирати кошти. Молимося за мою крихітку..” П’яний водій збив 9-річну дівчинку: через три дні школярка померла.

На Одещині 30 жовтня п’яний водій збив 9-річну дівчинку, яка переходила дорогу. Дитину у тяжкому стані доправили до лікарні, але врятувати її не вдалося. 2 жовтня мати повідомила, що дівчинка померла.

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZ.UA.

30 жовтня в Ізмаїлі на Одещині п’яний водій збив 9-річну Алісу Грек, коли та переходила дорогу. Дитина була непритомна, лікарі надавали допомогу на місці, а потім відвезли її до лікарні.

Спочатку друзі та небайдужі мешканці міста збирали гроші на лікування Аліси та транспортування її до Одеської лікарні. Однак невдовзі мама дівчинки Алла написала, що збір зупинено.

“На жаль, Аліса нетранспортабельна, перебуває на стадії кома 3. Немає потреби збирати кошти на Одесу. Молимося за мою крихітку”.


Але 2 жовтня стало відомо, що дівчинка померла.

Знайомі кажуть, що це вже не перша трагедія в родині. Минулого року нещастя трапилося з мамою дівчинки, вона впала з четвертого поверху. Жінка залишилася живою, але кілька місяців провела в лікарні з тяжкими травмами.

На її лікування також збирали кошти. Вона перенесла кілька операцій, були ускладнення. Але вже у лютому цього року Алла запостила на своїй сторінці у Instagram фото, де вона сидить на лавці під вікнами лікарні.

“Найщасливіший день у моєму житті настав. Перша прогулянка, позаду вікно моєї палати в міськлікарні. Мрії збуваються, я прийшла ніжками, майже вже цілими, і дивилася вже з лавочки на вікно своєї лікарні”, – написала жінка.

Однак тепер у сім’ї нове горе. У Аліси залишилися батьки та старший брат-школяр.

Читайте також  Поліція розшукує водія, який на Прикарпатті вчинив смертельну ДТП

Сама дівчинка займалася гімнастикою, ходила на танці, була дуже активною та веселою.

У поліції Одеської області повідомили, що, за попередніми даними, школярка переходила дорогу в невстановленому місці.

На місці за допомогою драгера було встановлено, що рівень алкоголю у крові водія перевищував норму в кілька разів.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху особою у стані алкогольного сп’яніння.

Однак після смерті дівчинки статтю мають перекваліфікувати на ч. 3 ст. 286-1 КК України. У такому разі винному загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі та позбавлення права керувати автомобілем на такий самий термін. Водія затримали, йому мають обрати запобіжний захід.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.