Відомо про загиблих та поранених: під ракетний удар потрапили бійці 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

Російські військові завдала ракетного удару по розташуванню військової частини ЗСУ в одному з прифронтових сіл Запорізької області. Про це повідомляють Букви.

Наразі відомо, що 18 осіб загинули, 20 військових та 3 цивільних дістали поранення.

У мережі з’явилася інформація про те, що під удар потрапили бійці 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Сама бригада офіційно трагедію поки не коментує.

3 листопада у прифронтовому селі на Запоріжжі російська ракета поцілила по скупченню військових 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади — їх зібрали та вишикували для урочистостей до Дня ракетних військ та артилерії. Є загиблі та поранені серед військових.

Про це “Суспільному” на умовах анонімності сказали два джерела в ЗСУ, а також один представник місцевої влади на Запоріжжі. Також про це повідомляє УП із посиланням на джерела в МВС.

Тим часом голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, не розголошуючи деталей, анонсував вшанування воїнів, втім після «офіційної інформації та з дозволу 128-ї ОГШБр».

У Генштабі Суспільному сказали, що «не коментують втрат з початку повномасштабного вторгнення». Також ми звернулись до командування бригади — наразі відповіді немає.

Журналісти “Суспільного” подають запит до Міністерства оборони України щодо того, чи були порушені правила безпеки при проведенні масових заходів із військовими.

Як ворог дізнався точне місце зібрання військових – наразі невідомо. Зрозуміло лише те, що ця трагедія ніколи більше не повинна повторитися.

Редакція сайту Тернополя 0352.ua висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих Героїв.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.