Оля Полякова відверто зізналася, що купила за гонорар за виступ на “мажорному весіллі” у Львові

Кілька днів назад у Києві Оля Полякова провела сольний концерт. Продюсер артистки Михайло Ясинський до цього зазначив, що саме під час виступу в столиці Полякова розповість, на що витратила зароблені на скандальному львівському весіллі гроші.

Точний гонорар співачки невідомий, втім він перевищує 10 тисяч доларів, але менший ніж 25 тисяч доларів.

Отже, за ці гроші, Оля Полякова відверто розповіла, що придбала і передала через благодійний фонд «Світлий» евакуаційний реанімобіль для медиків 53-ї медичної роти, яка служить в напрямку Авдіївки. Крім того, вона купила 5000 зігрівальних грілок, які невдовзі передадуть військовим.

«Мені це все вдалося завдяки вашій підтримці, моїм виступам та кожному придбаному квитку на мої концерти. Я неймовірно вам вдячна за це! Все буде Україна» – розповіла Оля Полякова.

Нагадаємо Вам, що впродовж двох днів, 7-8 жовтня 2023 року, у 5-зірковому комплексі Emily Resort, неподалік Львова, прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати святкували пишне весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. На цьому заході виступав DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Оля Полякова, ведучим був Григорій Решетнік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: