Заплакало небо: На війні зaгuнули п’ятеро Героїв із Західної України (ФОТО)

Сьогодні, 27 жовтня, у Львівській області прощаються із загиблими військовими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Євген Узунов
Із перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист країни до лав Національної гвардії України. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ. Постійно вдосконалював свою військову майстерність.

Андрій Рубель
Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист країни від окупантів до лав 65-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Запорізької області.

Сергій Долотін
Солдат кулеметного взводу військової частини. У травні 2022 року із сім’єю прибув як ВПО в смт Дашава Стрийської громади. У лютому 2023 року був призваний в ЗСУ. Зник безвісти в районі н.п. Новоєгорівка на Луганщині, виконуючи бойове завдання.

Ігор Максимів
З квітня 2023 року пішов захищати країну. Був стрільцем-снайпером механізованого батальйону в/ч А4053. Загинув 18 жовтня 2023 року поблизу Куп’янська Харківської області.

Дмитро Паньків
Був молодшим сержантом, обороняв Україну на східному напрямі. Загинув 5 жовтня 2023 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу в районі населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.