Всім чоловікам приготуватися: стало відомо, де ТЦК посилено роздаватиме повістки

Українців попередили, де ТЦК активно роздаватиме повістки.

Капітан Збройних Сил України Сергій Алімов назвав три місця, де співробітники ТЦК можуть знайти ухилістів, які ховаються від мобілізації. За його словами, такі місця є в кожному районі чи обласному центрі. Про це повідомляє Insider Media.

Виходячи зі слів капітана, у кожному місті є секонд-хенди. І щочетверга під цими магазинами збираються натовпи здорових чоловіків на новий завезення. Мужні хлопці ламають двері, щоб якнайшвидше потрапити до приміщення. А всередині приміщення їх зустрічає військком і там їм виписують повістки. Це може бути першим варіантом.

Наступне місце «лови» ухилістів він назвав МРЕВ у районних та обласних центрах, де оформлюють транспортні засоби. За його словами, там теж можна виписувати повістки здоровим військовозобов’язаним чоловікам, які так активно ухиляються від мобілізації.

І третій варіант чи місце. У нас в Україні броню від військової служби мають лише народні депутати. Усі депутати інших рівнів підпадають під мобілізацію. Наприклад, можна зайти до міської ради та за списком можна роздавати повістки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.