На заході України чоловік через відмову у сексуальній близькості вбuв жінку

Вночі у Берегові знайшли тіло жінки з раною у районі горла.

Про це повідомили у прес-службі поліції в Закарпатській області.

Закривавлене тіло жінки без ознак життя виявив випадковий перехожий і відразу повідомив у поліцію. “В ході проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що загиблою є 39-річна місцева жителька. На її тілі, а саме в ділянці горла, були зафіксовані явні сліди умисного вбивства”, – йдеться у повідомленні.

В прес-службі повідомили, що через кілька годин оперативних дій було встановлено, що підозрюваний – 20-річний мешканець Берегова. Поліцейські швидко розшукали та затримали його за “гарячими” слідами.

“З’ясувалося, що того вечора зловмисник разом із загиблою розпивали алкогольні напої. Згодом, коли фігурант отримав відмову у сексуальній близькості з потерпілою, він схопив пляшку з-під пива, розбив її та наніс жінці удар в область шиї. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень остання померла на місці”, поділились подробицями у поліції.

Слідчі кваліфікували такі дії затриманого за п. 10 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (“умисне вбивство, поєднане із сексуальним насильством”). За скоєне молодику загрожує довічне ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.