До +25, але з дощами: синоптики розповіли про погоду в Україні в неділю, 15 жовтня

У неділю, 15 жовтня синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. На заході України, а також в деяких північних та центральних областях, пройде хвиля дощів.

На решті територій в цей день опади не очікуються. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Протягом доби у західних областях очікуються температура в межах 9-14 градусів. В решті областей вночі температура становитиме 8-13 градусів, у південно-східній частині 5-10 градусів тепла, а вдень в північних і більшості центральних областей очікується в межах 13-18 градусів, на інших територіях – 18-23 градуси тепла, а на півдні Одещини може сягнути навіть 25 градусів.

У Карпатах вночі синоптики опадів не передбачають, а вранці та вдень очікуються дощі, місцями значні. Температура вночі та вдень становитиме лише 4-9 градусів тепла.

У неділю очікується вітер із південно-західного напрямку, що зміниться на північно-західний у західних і північних областях. Його швидкість становитиме 7-12 м/с, а в окремих районах західної частини очікуються пориви до 15-20 м/с.

На Київщині 15 жовтня очікується хмарна погода із проясненнями. Ніч пройде без опадів, проте вдень у столиці дощитиме. Очікується південно-західний вітер з переходом на північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура повітря в області вночі становитиме 8-13 градусів тепла, вдень 13-18 градусів. У Києві вдень очікується 14-16 градусів тепла.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.