Кондратюк забирає у Козловського частину зарплати у ЗСУ: ще частину забирає держава

Відомо, що Віталій Козловський служить у лавах ЗСУ. Але повинен віддавати частку своєї зарплатні Кондратюку. Суди і виконавчі провадження між двома зірками ще тривають. 10 років Ігор Кондратюк отримує виплати призначені судом від виконавця Віталія Козловського.

Відомо, що суддя постановив артисту виплатити колишньому наставнику три мільйони гривень. Така велика сума призначена за виконання артистом пісень, права на які належали не йому.

Про це повідомляє Obezrevatel.ua у своєму Telegram – каналі.

Віталій Козловський зазначає, що 1 мільйон гривень вже було ним сплачено. Але додались ще нові позови. І за ними співак має сплатити ще 2 мільйони гривень. Наразі військова частина відраховує від його грошового забезпечення відсоток на погашення виконавчих проваджень. Ці гроші йдуть і Кондратюку, і на штраф в держбюджет.

Провадження не одне, тому після всіх відрахувань від заробітньої плати Козловському залишається лише половина, від того, що він мав би отримувати.

За його словами і цей залишок, потрапивши на його картку, одразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю.

Також розповідає, що в цивільному житті списання сприймалися ним легше, ніж зараз на передовій. Це відбувається через те, що інші бійці з зарплати можуть перекривати частину потреб, а співак не має можливості це робити через фінансові обставини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.