Насуваються люті холоди, вночі почнуться заморозки: Синоптики попереджають про небезпечну погоду

За повідомленням синоптиків в Україні прогнозується холодна погода. Все більш яскравіше відчувається осінь. Її холодний подих підморожує землю, прискорює вітер та зриває останні шати з дерев.

Саме так, сьогодні в Україні осінь з мінливою хмарністю. Без опадів, лише у північно-східних регіонах та в Криму можливий невеликий дощ в денний час доби.

Вітер північно-західного напрямку зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Саме так, вітер стихне і буде більш комфортнішим.

Температура повітря в нічний час доби складе показник з +1 – +6 градусів, а на поверхні грунту заморозки в межах 0 – -5. Сильних заморозків варто очікувати жителям та гостям західних регіонів, а ще Житомирської та Вінницької областей: тут прогнозується 0 – – 3 навіть в повітрі. А загалом переважатиме вдень температура +7 – +12. В Одеській області та в Криму найтепліші показники: вночі +6 – +11, а вдень +11 – +16 градусів.

Погода 10 жовтня 2023 року
В Києві та області мінлива хмарність та без опадів. Вітер північно-західного напрямку та зі швидкісними показниками в 7 – 12 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби +1 – +6, а вдень – +7 – +12. На поверхні грунту вже замороки, тож передивіться свої садові рослини на предмет підготовки до зимової пори.

В Столиці температурні показники будуть трохи іншими. В повітрі в нічний час доби прогнозується +3 – +5, а в денний – +9 – +11.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.