Чоловік зламав ногу учасниці “Супермами”: “завдяки” цьому він виїхав з України (відео)

Історія відверто ошелешила інших учасниць шоу.

У 6 сезоні шоу “Супермама” з’явилася “врівноважена мама” Ірина, яка розповіла моторошну історію. Вона зізналася, що чоловік зламав їй ногу, коли вона запізно повернулася з караоке, де відпочивала з подругами.

“Коли я повернулася десь близько другої ночі, а він вийшов до мене у коридор і почав сваритися, кричати, обзивати… Потім мене відпихнув, потім я була на ліжку, він почав до мене підходити. Я просто підняла догори ногу і він її зловив, і просто зламав руками мені ногу. Я почала одразу кричати, мені було дуже боляче, він не повірив, що він сам мені зламав ногу… Я кричала на всю квартиру, а він подумав, що це в мене якась істерика”, – розповіла Ірина.

Потім вона викликала швидку допомогу, а чоловік не вірив навіть медикам, які теж сказали, що у жінки перелом. Ірині зробили серйозну та дуже складну операцію, їй встановили титанову пластину та спеціальні конструкції. Коли жінка перебувала у лікарні, чоловік постійно вибачався.

“У мене не було ніякої злості до нього, образи, просто була всередині якась пустота. Мені усі, хто знав цю ситуацію, казали: “Віко, якщо так сталося, це може бути не в останній раз, це просто перший дзвіночок”… Мама мені говорила написати на чоловіка заяву, але я того не робила, я не хотіла впасти на плечі своєї мами. Хотіла, щоб мій чоловік про мене піклувався. Він зробив цю проблему – він повинен був понести таке покарання. Він повністю взяв на себе весь побут, дитину, мене”, – заявила жінка.

Ірина також пригадала, що її маленький син бачив, як чоловік ламав їй ногу. Він чув її крики, а потім усім казав, що це саме його тато зробив боляче мамі. Але жінка зазначила, що нині вона не шкодує про усе, що сталося.

Читайте також  Самі готували та уникали чоловіків: учасниця "Холостяка" розповіла шок-факти про шоу (фото)

“Завдяки” перелому, вона на милицях виїхала до Польщі. А її чоловік вирушив із нею, як опікун їхнього сина. Обранець Ірини не міг перетинати кордон просто так, а зламана нога жінки йому “допомогла” втекти з України.

“Коли я вже була у Польщі, я зрозуміла, що ця ситуація для чогось була. Тому що усе, що робиться – до найкращого. Коли ми виїжджали до Польщі, то чоловіків не пропускали, але я була недієздатною і він поїхав як опікун, у нас дитинка. Тобто якщо б не нога, то ми всією сім’єю не виїхали б за кордон”, – зізналася учасниця “Супермами”.

Нині чоловік працює у Польщі далекобійником та не повертається до України. Сама ж Ірина живе на дві країни. Її слова сильно вразили інших учасниць шоу. Вони були обурені тим, що жінка так легко виправдала та пробачила жорстокий вчинок чоловіка.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.