Канікули у школярів можуть сильно затягтися: стала відома причина

Наразі всіх батьків турбує питання, як довго будуть тривати канікули у школах та чи буде оптимальна температура у приміщеннях.

Вже в кінці цього місяця у школах розпочинаються осінні канікули. Попередньо вони повинні тривати один тиждень.

Але все може змінитися і канікули можуть сильно затягнутися, якщо буде складна ситуація в енергетиці через обстріли рф, про це пише РадіоТрек.

У цьому році усі школи країни мають уповноваження самостійно вирішувати щодо тривалості канікул. Це рішення було прийнято через можливу нестабільність електрики та опалення приміщень, як це було минулого року. Керівництво шкіл будуть орієнтуватись по ситуації на місці, якщо буде потрібно, термін відпочинку буде подовжено.

Є інформація і про подачі теплоносія. Навчальні заклади будуть забезпечені ним при умові, коли три доби поспіль середньодобова температура не перевищує 8 градусів. Можна згадати, що минулого року опалювальний сезон у деяких містах України був розпочатий лише на початку листопада.

У школах і дитячих садах, як правило, опалення вмикається раніше, ніж у житлових будинках. за планом, до 15 жовтня всі навчальні заклади мають підготуватися до опалювального сезону.

Згідно з рекомендаціями температура повітря в школах не повинна бути нижче 19 градусів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.