У приватному будинку знайшли мeртвuми п’ятьох людей

У суботу ввечері, 7 жовтня, в приватному будинку у селі Семенівка Пустомитівської громади на Львівщині знайшли метвими п’ятьох людей – трьох жінок та двох чоловіків. За попередніми даними, вони загинули від отруєння чадним газом. Ще двоє дітей госпіталізовані у важкому стані.

Про це 8 жовтня повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

За даними поліції Львівщини, близько 20:00 вечора в приватному будинку знайшли без ознак життя п’ятьох місцевих мешканців – жінок віком 29, 53 і 75 років та чоловіків, віком 33 і 57 років. Попередньо встановлено, що причиною загибелі людей стало отруєння чадним газом. У поліції уточнили ZAXID.NET, що всі загиблі з однієї родини і проживали в цьому будинку. Про трагедію в поліцію повідомили їхні сусіди.

Окрім того, постраждали двоє хлопчиків з цієї родини, яким сім і дев’ять років. Їх госпіталізували у важкому стані з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом».

За фактом трагедії слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення вимог пожежної або техногенної безпеки (ч.2 ст.270 ККУ). Тіла загиблих скервані на експертизу, яка і встановить точну причину смерті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.