35-річна жінка вбuлa свою дитину відразу після її народження (ФОТО)

На Сумщині затримали 35-річну жінку, яка вбила свою новонароджену доньку. Вона народила вдома в туалеті, після чого поклала дитину в ящик для білизни.

Про це у Facebook повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Через кілька днів вона звернулася за допомогою до медиків і збрехала, що дитина померла сама.

Правоохоронці з’ясували, що підозрювана довго приховувала свою вагітність від оточуючих і лише у червні 2023 року на 27 тижні вагітності звернулася до жіночої консультації. Під час чергового огляду 18 вересня жінці була призначена госпіталізація в обласному перенатальному центрі, проте рекомендацію лікаря вона проігнорувала.

Через 4 дні, 22 вересня, підозрювана за місцем проживання у туалеті самостійно народила життєздатну дівчинку вагою 3 кг 150 грам. Після цього жінка поклала дитину в ящик для білизни, яка знаходилася всередині розкладного крісла.

Ще через кілька днів вона вирішила звернутися за допомогою до медиків через погане самопочуття. У лікарні жінка розповіла, що дитина померла. Однак лікарський огляд показав, що причиною смерті новонародженої є травматичний субарахноїдальний крововилив.

Слідчі відділення поліції №3 у місті Лебедін під процесуальним керівництвом Лебединського відділу Сумської окружної прокуратури оголосили про підозру 35-річній місцевій мешканці у вбивстві своєї новонародженої дитини. Їй інкримінують ст. 117 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини”. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий термін.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.