Прикарпатців просять фотографувати червонокнижні рослини з Дністровського каньйону

Мешканців Івано-Франківської області просять фіксувати знахідки рідкісної флори, що росте у Дністровському каньйоні.

Про це в соцмережі Facebook повідомив директор КП “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича” Михайло Ковтун.

“Шановні поціновувачі унікальної природи Придністерського Покуття! Чимало з вас у ці перші теплі дні здійснюють самостійні експедиції, походи, мандрівки та виходи на природу, зустрічаючи на своєму шляху перші квіти, які дарує весна. Ми запрошуємо вас долучитися до цікавих спостережень, а саме документувати всі знахідки рослин, занесених до Червоної книги України. Ваші спостереження ввійдуть до матеріалів публікації щодо популяційного розмаїття рідкісних видів флори на території Парку й Дністровського каньйону в цілому”, – йдеться в повідомленні.

Прикарпатців просять фіксувати вид, фото, дату, місце (координати можна уточнити в Google Maps або увімкнути служби геолокації на мобільних пристроях), та відсилати на електронну пошту [email protected] або повідомленням на фб-сторінку – Дністровський регіональний ландшафтний парк.

“Кожна ваша знахідка – така ж коштовна як і всі інші. Ваші знахідки будуть опубліковані на наших сторінках у соціальній мережі FaceBook. У допомогу Вам – посилання на довідник: “Рідкісна флора Придністерського Покуття“”, – додає Михайло Ковтун.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.