Настає вирішальний для України момент: таролог дала прогноз щодо перемовин та кінця війни

Тарологи, прогнозуючи майбутнє України, розповіли про ключові події, які стосуються результатів контрнаступу Збройних сил, переговорів та можливості повернення окупованого Криму.

Про це повідомила майстер таро Ірина Клевер.

Зокрема, вона прокоментувала припущення щодо можливого прориву українських сил на Запорізькому напрямку до кінця року.

“Спочатку буде міцний, успішний прорив. Потім буде якась заморозка. У плані – заморожування дій. А потім, до кінця року – Король Пентаклів– тут на цьому моменті вони дійдуть до тієї мети, куди вони йдуть. Чому я говорю: “до тієї мети”? Це та мета, яка у військових стоїть дійти. Мета, яку вони ставлять зараз для себе. Їхні завдання – вони приховані, ми, якщо копатимемо, ми можемо розкрити, але це робити не потрібно. Тому нам кажуть, що їхні завдання приховані, але за їхніми завданнями вони однаково дійдуть фіналу, фінішу. Але це буде ближче до кінця року”, – зазначила вона.

Також тарологиня розповіла, як будуть розвиватися військові події восени 2023 року. Так, у колоді є лише одна карта війни, і вона вийшла перевернута. А це означає – кінець війни.

“Саме зараз тривають торги: або ви закінчуєте війну, або ви продовжуєте. Таким чином зараз відбувається вирішальний момент – країна знаходиться у фазі закінчення війни. Тобто – за один крок до завершення”, – пояснила вона.

При цьому пропозиція про кінець війни вже існує, проте в України є побоювання, що вона їй не підійде. Чи доведеться поступитися певними територіями.

“Але це лише побоювання, а за фактом у вересні Україна не поступиться. У жовтні буде пропозиція відкласти вирішення даного питання в часі. Питання повернення її територій, а в листопаді Україна погодиться на пункти, бо вони будуть їй прийнятні. Тобто Україна залишиться при своїх інтересах. І в листопаді все стане вже зрозуміле. Підсумок буде відомий, вирішальним є те, що Україна не прогнеться під РФ, не поступиться. І це є правильний шлях”, – зауважила майстриня таро.

Читайте також  У боях за Бахмут загuнув військовий з Івано-Франківщини Василь Ткачівський

Також вона зробила розклад щодо думки про те, що Україна може швидше повернути Крим, аніж Донецьк і Луганськ.

“Правда. Показую. Оце – дія. Оце – трансформація з окупованого на повернену територію. А оце – далі розмови нема”, – коротко резюмувала Ірина Клевер.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.