“Війна буде з паузами і заморозками до 2030-2032 року”, – астролог Яна Тимощук

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, що чекає на Україну в жовтні, які події відбуватимуться на фронті, чи триватимуть масовані обстріли, і коли закінчиться війна.

Яно, дайте, будь ласка, прогноз для України на найближчий час. Які основні події відбуватимуться?

15 вересня 2023 року розпочався кармічний коридор затемнень, який відкриє молодик. З 14 жовтня молодик запустить сильну енергію на фронті, буде ескалація.

14 жовтня у Терезах очікується сонячне затемнення. Сонце – це влада, тому будуть питання, пов’язані з управлінням на місцях. У натальній карті України сонячне затемнення проходитиме по 11 дому досягнень, нагород, успіху – це говорить про те, що ми можемо мати суттєвий успіх на фронті. Ми можемо взяти під контроль свої ж території.

А що на нас чекає в кінці жовтня?

28 жовтня відбудеться місячне затемнення в 5 будинку дочірніх земель. Місяць – це показник народу, велика ймовірність конфлікту влади і народу.

Сигнификатор Місяця – королева кубків – це карта допомоги, емоційна підтримка, згуртування народу, прояв турботи, уваги. Верховний жрець – показник таємниць, кулуарних домовленостей. У жовтні однією з головних тим стане навчання наших воїнів.

Будуть нові призначення в уряді з-за кордону. Контроль фінансової системи, корупційних схем. Карта “Повішений” показує зупинку дій.

Які дати жовтня будуть найнебезпечнішими?

Обережними потрібно бути 4, 7, 10, 13, 14-31 жовтня (період затемнень). У ці дні варто очікувати обман, ілюзії і рожеві окуляри, за які доведеться платити пізніше. Збільшення енергії ударів по містах.

На першу декаду жовтня випадає карта “Відлюдник” – відхід, відступ від певних територій. “Туз мечів” – початок переговорного процесу. “Четвірка мечів” – великі втрати на фронтах.

Читайте також  Україну розжарить до +37 градусів: де і коли буде найнебезпечніша погода

На другу декаду місяця випадає карта “Туз пентаклей” – отримання допомоги як матеріальної, так і збройової. Карта “Мир” – поїздки за кордон з метою отримання ще більшої допомоги, а також буде залучено людський ресурс з-за кордону на фронт України. “Сімка пентаклів” – розгортання свого військово-промислового комплексу.

На третю декаду жовтня випадає велике прагнення до укладення угод, союзів, переговорів. “Паж мечів” – спроби будуть не особливо вдалими. “Паж жезлів” – очікування переходу союзників на нашу сторону.

Ви сказали, що продовжуватимуться масовані обстріли. Назвіть, будь ласка, міста, над якими нависла небезпека.

Під загрозою Херсонська область, Донецька, Дніпро, Кривий Ріг, Харків та Харківська область, Київ, Запоріжжя та Запорізька область, Чернігівська область, Сумська область, Львів та Львівська область.

Однак у Луганській області та на півдні прориватимуться ЗСУ. Повернення наших територій буде цілком успішним.

Чи будуть удари по критичній інфраструктурі?

На жаль, так. Через них будуть відключення світла, як минулого року. Однак тривалих блекаутів боятися не варто, це малоймовірно.

Також я бачу удари по дитячих центрах, садках і школах, парках, площах, вокзалах – де є масове скупчення людей. Удари будуть досить успішно відбиватися ЗСУ. Потрібно дотримуватися всіх заходів безпеки.

А що чекає на незаконно анексований Крим?

Війна за Крим розгортатиметься в Чорному морі. Ще рано говорити про те, хто буде володіти півостровом насправді. Він може стати автономною одиницею.

Багато експертів кажуть, що війна в Україні закінчиться після смерті диктатора Володимира Путіна. Більш того, езотерики припускають, що у нього остання стадія раку, тому ще нібито залишилося зовсім небагато. Ви поділяєте цю думку?

Що стосується Путіна, то у нього немає раку. Це інформаційний обман. На даний момент смерті і умертвіння я не бачу.

Читайте також  Ціну на газ підняли заднім числом

А ось повномасштабна війна буде нести тривалий характер з паузами і заморозками до 2030-2032 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.