‘Б’ють, пакують!”: після скандального відео у військоматі звернулися до чоловіків від 18 до 60 років

Військові нагадали, що патрулі ретельно перевірятимуть документи.

Стали відомі подробиці скандального та невдалого затримання цивільного людьми у військовій формі поблизу центра Львова.tsn.ua

Нагадаємо, днями в соцмережах поширили відео, на якому декілька чоловіків у військовій формі намагаються затримати та затягнути до мікроавтобуса цивільного. Той чинить опір, а згодом той, хто знімав відео закликав припинити затримання.
“Отак у Львові пакують. Хлопець стояв на зупинці. Б’ють, пакують. Викликайте поліцію, що ви його чіпаєте! Відпустіть його, ви гірше ка*апів”, – почав кричати автор відео військовим. Останні через це дещо розгубились, що, можливо, дало хлопцеві можливість втекти.

Порівнявши кадри з відео з фотографіями вулиці Городоцького (льв’яни повідомляли, що саме на ній сталась ця подія), ТСН.ua з’ясував, що подія дійсно відбулася на цій вулиці, біля академічного драматичного театру імені Лесі Українки.

Станом на вечір 18 серпня львівський обласний ТЦК не підтвердив та не спростував того, що люди у військовій формі на цьому відео мають відношення до військомату.

На наше питання про те, чи представники ТЦК на цьому відео, у військоматі повідомили, що свою позицію виклали на офіційній сторінці у Facebook.

В повідомленні ТЦК зазначається наступне: “Мережею інтернет поширюється інформація, що вказує на начебто неправомірні дії представників ТЦК та СП. По даному факту керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде надана правова оцінка та вжито відповідних заходів. Разом з тим нагадуємо громадянам, віком від 18 до 60 років, на час дії воєнного стану повинні постійно мати при собі документи, що посвідчують особу та військово-облікові документи і за вимогою надавати їх для перевірки уповноваженим особам спільних патрулів”.

Читайте також  Колола голкою, різала тіло і забороняла плакати: мати по-звірячому знущалася над маленьким сином (фото 18+)

Своєю чергою, правоохоронці нам повідомили, що попередньо із заявами про скоєння правопорушення в даному випадку до них ніхто не звертався.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.