Щодо Ломаченка, який залишив Україну, ухвалили важливе рішення

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) проведе свій наступний бій із австралійцем Джорджем Камбососом (21-2, 10 KO). При цьому поєдинок буде організовано не в США, а на батьківщині колишнього володаря всіх поясів легкого дивізіону, ймовірно, у Мельбурні.

Про це в інтерв’ю YouTube-каналу Pro Boxing Fans повідомив промоутер Боб Арум, чия компанія Top Rank займається справами українця. Представник нашого співвітчизника нагадав, що Ломаченко взяв паузу у виступах після спірної поразки від Девіна Хейні (30-0, 15 КО) у травні цього року.
Щодо Ломаченка, який залишив Україну, ухвалили важливе рішення


“Ломаченко вважає, що його обікрали в бою з Хейні. І довкола цього поєдинку було багато суперечок, багато дебатів про те, хто все ж його виграв. Ви знаєте, що він взяв невелику відпустку. Зараз ми думаємо над тим, щоб організувати йому бій з Камбососом в Австралії наступного року”, – сказав Арум.

Щодо Ломаченка, який залишив Україну, ухвалили важливе рішення

Зазначимо, що Камбосос та Ломаченко могли побитися ще минулого року, але українець відмовився від бою через повномасштабне вторгнення РФ. Після цього австралієць підтримав Василя та всю нашу країну.

 

“Василь Ломаченко, я поважаю твоє рішення, повністю його розумію і молюся за тебе і твою країну Україну. Будь ласка, бережи себе. Як тільки я витру підлогу Девіном, ми влаштуємо з тобою цей бій між двома справжніми чемпіонами. Нехай бог благословить тебе”, – писав Джордж у березні 2022-го.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.