Українська відьма, яка передбачила смерть Пригожина, розповіла, як помре Путін

Як помруть мучителі України — розклад таро.

Російський диктатор Володимир Путін має відповісти за свої злочини проти людства. Колишній ватажок ПВК “Вагнер” Євген Пригожин вже розпрощався з життям. За пів року до його смерті екстрасенска і відьма Марія Тиха напророкувала його смерть і розповіла, як помре Путін.

Прогноз вона дала в інтерв’ю телеканалу “Ми — Україна” ще 18 січня.

“Про Путіна я думаю, що смерть його буде пов’язана з болячкою, зі старістю. Я не думаю, що його приберуть. Ми цього чекали дуже довго, але вся надія на смерть і його старість. Це якась болячка. Я зв’язую це з його спиною, з його судинами. Буде ситуація, зв’язана зі здоров’ям, загострення”, — розповіла екстрасенска.

“До того ж через якусь жінку — нервове перенапруження… До речі, коли випадає карта Імператриці — це карта матері, жінки, дружини. Але я завжди кажу, що для України це карта нашої рідної землі, “материнська карта”, — додала вона.

“А от Пригожина, думаю, приберуть. Така ж ситуація, яка була зі Стрємоусовим — те ж саме”, — зауважила відьма.

На запитання про те, приберуть Пригожина в рамках “зміїного кубла” чи буде якийсь суд, вона відповіла, що це будуть “свої”: “Я не вірю в суд. Я вважаю, що суд — не гуманно в цьому разі стосовно українців. Вони стільки всього наробили, стількох вбили”.

“У Пригожина карта Лиса падає — якась ситуація буде пов’язана з повітрям. Вважаю, що Пригожина приберуть військові, це буде в їх кодлі щось”, — резюмувала екстрасенска.

Смерть Пригожина в авіакатастрофі
Увечері 23 серпня з’явилася інформація, що у Тверській області РФ впав цивільний російський бізнес джет Embraer Legacy 600, номер RA-02795. Згодом стало відомо, що на борту серед пасажирів значився Євген Пригожин.

Читайте також  В Італії у квартирі знайшли без ознак життя українку Аліну Труш, матір трьох дітей: подробиці події

Слідчий комітет Росії 27 серпня офіційно підтвердив загибель очільника ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина. Експертиза СК підтвердили особи всіх 10 загиблих під час аварії літака в Тверській області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.