Футболісти “Прикарпаття” у товариській грі вирвали перемогу над “Буковиною”

21 лютого “Прикарпаття” зіграло свій черговий, вже сьомий за ліком, зимовий спаринг. Суперником іванофранківців стала друголігова “Буковина” з Чернівців.

Гра відбулася на штучному полі “Хет-трик Арени”, де підопічні Володимира Ковалюка продовжують свою підготовку до весняної частини сезону.

Вже у дебюті матчу “зелено-жовті” цілком могли відкривати рахунок, але на потужний дальній постріл Назарія Воробчака таки зреагував голкіпер гостей, який кінчиками пальців торкнувся м’яча, і той відбився у поперечину воріт. В середині першого тайму Роман Барчук головою переправляв “смугастого” у незахищений кут, однак кіпер “Буковини” у падінні знову парирував небезпечний удар. На 34-ій хвилині чернівецькій команді знову пощастило, коли після навісу зі штрафного вже Василь Геник головою поцілив у стійку воріт.

По перерві іванофранківці й надалі домінували на футбольному полі, створивши чимало гольових моментів, але на завершальній стадії так і не зуміли їх втілити у забиті м’ячі. Втретє у цьому поєдинку каркас воріт прийшов на допомогу буковинцям на 76-ій хвилині, коли удар Романа Борисевича після флангового навісу прийняла на себе поперечина. Та все ж за свою активність “Прикарпаття” було винагороджене наприкінці матчу. На 86-ій хвилині Воробчак подав кутовий, Дитко виграв боротьбу і пробив зблизька, і хоч воротар зреагував, першим на добиванні був Василь Француз, який головою переправив м’яча у сітку – 1:0.

Наступного тижня Команда рідного краю зіграє ще два контрольні поєдинки на “Хет-трик Арені”. У вівторок, 25 лютого, “Прикарпаттю” протистоятиме молодіжний склад луцької “Волині” (U-19). Початок матчу о 12:00. А вже в середу, 26 лютого, іванофранківці прийматимуть лідера Другої ліги (група “А”) – тернопільську “Ниву” (початок о 13:00).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.