росія захоче реваншу після програшу у вiй ні. Буданов сказав, через скільки років це може статися!

російська федерація захоче реваншу після поразки Україні на полі бою. Повторний напад може статися щонайменше через 10 років, адже росії потрібно буде відновити сили.

Про це розповів очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтервʼю «ТСН».

За його словами, після перемоги України зʼявляться «нові виклики та нові ризики». Мовляв, росія чи її частина залишиться поруч із територією України. Буданов вважає, що повністю відгородитися від рф неможливо.

Найімовірніше, каже очільник розвідки, через певний час на території рф зʼявляться реваншистські настрої. Це нормальний колообіг в історії, зауважив він. Тому, мовляв, із росією ще буде повʼязано багато роботи.

«У нас точно буде 10 років. Якщо вдасться іншими шляхами після перемоги України впливати на ті території, які будуть створені, можливо, у нас буде набагато більше. Але мінімально — 10 років», — зазначив він.

Зазначимо, що, згідно з опитуванням Info Sapiens, після перемоги в російсько-українській війні більшість українців непокоїть не повторення воєнних дій, а корупція у відбудові. Ця тема особливо непокоїть бізнес.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.