Українка відпочивала в компанії 3 чоловіків і зненацька пoмeрлa: Копи дізналися, в чому справа

Жінка відпочивала з чоловіками, а потім вони просто вивезли її тіло подалі.

Одеська область не перестає дивувати історіями, які там відбуваються між людьми.

Зараз на офіційному сайті ГУ Нацполіції з’явилася інформація про раптову смерть 30-річної жінки, під час відпочинку з трьома чоловіками. Про цю таємничу смерть троє громадян вирішили не повідомляти правоохоронних органів чи хоча б медиків — вони загорнули тіло в ковдру і відвезли його до лісосмуги.

Загиблу українку знайшли у лісосмузі в одному із сіл Великобуялицької ОТГ. Незабаром там уже працювали слідчі, які й установили обставини інциденту.

Мешканка Одеської області у день смерті відпочивала у компанії громадян 34, 46 та 59 років. Вони, звичайно, не могли обійтися без розпивання алкогольних напоїв, на території одного з житлових будинків. Якоїсь миті жінка “замертво впала”, але чоловіки, можливо, перелякавшись, не викликали поліцію та швидку допомогу, а вирішили відвезти тіло якнайдалі.

“Тіло жінки поліцейські направили на судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті”, – заявляють правоохоронці.
Попередньо – серцево-легеневе недостатність, туберкульоз. Чоловіків можуть покарати тюремним строком або обмеженням волі за фактом наруги над тілом покійного (ч. 3 статті 297 ККУ).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.