НБУ запровадив важливі зміни для абонентів Київстар, Vodafone, lifecell: тепер тільки так

Мобільні оператори готують для абонентів нові зміни
На початку серпня в Україні було внесено зміни до використання терміналів, що трохи ускладнило процес поповнення мобільного телефонного номера. Про це повідомляє “Рmg”.

Наразі Національний банк України вніс низку доповнень, спрямованих на спрощення процесу переказу грошей через термінал. Було розширено список випадків, коли необхідність в обов’язковому підтвердженні платежу відпадає, включаючи ситуації, де вказано власний телефонний номер, та подальша верифікація.

В рамках нових змін тепер можна поповнити баланс мобільного телефону на суму до 200 гривень без необхідності проходити верифікацію. Однак слід враховувати, що це правило застосовується лише протягом одного календарного місяця та одного конкретного номера телефону.

Представники Національного банку також уточнили, що було внесено додаткові коригування у процес використання одноразових паролів, які використовуються під час верифікації. Тепер провайдери платіжних послуг зобов’язані забезпечити безпеку цих паролів та запобігти можливості їх потрапляння в “чужі руки”.

Нагадаємо, Національним банком запроваджено обов’язкову умову проходження процесу верифікації при використанні технічного комплексу обслуговування, також відомого як термінали. Це правило обов’язкове, навіть якщо сума переказу становить лише кілька гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.