Астролог назвав невдах серпня 2023: На кого чекають хвороби і неприємності

Знаки зодіаку Близнюки, Діва, Козерог та Риби зіткнуться з певними складнощами в останній місяць літа, попередив Влад Росс.

Астролог Влад Росс склав гороскоп на серпень 2023 і розповів, для яких знаків зодіаку останній місяць літа буде дуже невдалим. Таких знаків всього три – це Близнюки, Діви, Козерог та Риби.

Близнюкам, щоб легко пройти цей місяць, потрібно не лінуватися і прислухатися до інтуїції. Дівам варто шукати своє покликання й знати міру. А у Риб є серйозний ризик захворіти.

Якщо вам цікаво дізнатися прогноз на серпень від астролога Анжели Перл для цих знаків зодіаку, читайте матеріали:

Гороскоп на серпень 2023: що чекає на Близнюків в останній місяць літа
Гороскоп на серпень 2023: яких сюрпризів долі чекати Дівам
Гороскоп на серпень 2023 року для Риб: чим здивує кінець літа
Гороскоп на серпень 2023: Козеріг ухвалить важливе рішення і здійснить свою мрію
Гороскоп на серпень 2023 Близнюки
Серпень 2023-го буде дуже складним місяцем для Близнюків, на них чекатимуть неприємності. З одного боку, серпень принесе Близнюкам багато горя, з іншого – несподівані радості, але при цьому вимагатиме докласти чимало зусиль та енергії. Тому для тих представників цього знака зодіаку, які не звикли вкладати енергію в те, що вони роблять, місяць може бути негативним.

“Але тих, хто буде викладатися, чекатимуть несподівані плюси попри те, що місяць буде далеко не найвдалішим. Якщо Близнюки віддадуть в серпні стільки, скільки буде потрібно, то згодом вони отримають в рази більше, ніж очікували”, – розповів Росс в інтерв’ю Главреду.

Близнюкам в серпні потрібно використовувати будь-яку можливість, щоб заявити про себе. Однак, ухвалюючи рішення, завжди потрібно думати про те, які наслідки вони спричинять, особливо в кінці місяця, коли Меркурій, який керує цим знаком зодіаку, стане ретроградним.

Читайте також  НА НОВГОРОДСЬКІЙ І ТИЧИНИ КАРДИНАЛЬНО ЗМІНИЛИ СХЕМУ ОРГАНІЗАЦІЇ ДОРОЖНЬОГО РУХУ (ФОТО)

“Найголовніше – знайти ключ до гармонії зі світом. Все, що пов’язано з Інтернетом, зв’язком, дрібними знайомствами та швидкоплинними романами, Близнюкам буде вдаватися дуже легко”, – порадив астролог.

Сприятливі дні для Близнюків: 4, 12, 18, 22, 28 серпня.

Несприятливі дні для Близнюків: 6, 10, 14, 30 серпня.

Кар’єра. Інформація, яку шукали Близнюки, стане доступною вже в перший тиждень серпня, що приведе їх до кар’єрних і творчих проривів. Не виключено, що це стане важливим переломним моментом в їхніх стосунках з колегами, колективом. Але Близнюкам не варто рубати з плеча. Якщо, наприклад, буде хотітися звільнитися на початку місяця, то краще цього не робити.

Середина місяця обіцяє Близнюкам творчий підйом і професійне зростання. У цей час багато складних завдань буде вдаватися вирішити досить легко, головне – докладати відповідних зусиль.

В кінці місяця настрій Близнюків буде дуже мінливим, тому потрібно бути надзвичайно уважними до зовнішніх подразників.

Фінанси. Для фінансових справ в кінці серпня складеться несприятлива ситуація. Це стосуватиметься операцій з грошима, роботою, документацією. Оскільки Меркурій стане ретроградним, важливо все встигнути в першій половині місяця.

Особисте життя. Близнюкам вистачить кількох побачень, щоб зрозуміти, з ким стосунки можуть мати романтичне продовження, з ким – ні. 8-10 серпня Близнюків можуть обдурити на гроші любовні партнери.

Здоров’я. У першій половині серпня Близнюкам слід приділити увагу профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Рекомендується виключити з раціону продукти з високим вмістом холестерину, а також випічку і макарони. Вкрай важливо буде спати не менше 7-8 годин на добу. Також буде важливим зробити УЗД всіх органів, просто перевіритися.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.