Депутат-військком за час війни став доларовим мільйонером: Земля біля моря, паркування та квартир на 500 кв. м.

Втекти до Іспанії у цього військкома вже не вийде.

З Одещини знову прийшли дуже сумні новини, пов’язані з корупцією серед українських військових. Цього разу під приціл громадськості, і вже правоохоронних органів потрапив військом міста Южне та депутат від “Батьківщини” Єгор Смирнов.

Колишній народний депутат Ігор Мосейчук у соціальних мережах розповів, що Єгор Смирнов за час війни став доларовим мільйонером.

За інформацією Мосейчука, Смирнов заробляє двома каналами: через відкати від реєстрації земельних ділянок (як секретар міської комісії з питань адміністративно-територіального устрою), а також вирішує питання ухилістів у ТЦК.

З початку війни завдяки “службі” Смирнов придбав:

– комерційну нерухомість загальною площею майже 500 кв. м.;
– кілька гектарів землі на узбережжі Чорного моря;
– паркування для авто площею 938,7 кв. м.

Також депутат міськради одночасно працює у місцевому ТЦК та СП, де з дивних причин уникає процесу ротації та залишається у Южному. Більше того, за твердженням екс-нардепа, Смирнов робить свавілля, користуючись посадою.

“Так, житель міста Воронецький О. звернувся до правоохоронних органів із заявою про скоєння кримінального правопорушення депутатом Южненського міської ради Смирновим Є.П. Депутат Смирнов, дізнавшись ім’я заявника, скориставшись своїм службовим становищем, став чинити тиск на заявника шляхом відправлення йому військового порядку денного”, – пише Мосійчук.

Екс-нардеп закликав правоохоронців із ГБР, НАБУ, СБУ сприймати його публікацію як заяву про скоєння злочинів.

На ситуацію вже відреагували в Одеському обласному ТЦК та СП. Там заявили, що командування засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні схеми військовою службою.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження. А Смирнова та двох вищезгаданих депутатів направили на “передок”.

Читайте також  Люди, мені чесно кажучи вже тepпeць ypвaвcя! Cлiв нe пiдбиpaв! Гoлoмшa щойно зpoбuв дійсно приголомшливу зaявy!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.