“Невдовзі тотальна гроза накриє ці області, страшний холод пре прямо в цей регіон”

Синоптики попереджають українців про різке погіршення погодних умов вже скоро. Експерти оприлюднили прогноз, відповідно до якого зливи і грози скоро хлинуть на велику кількість областей України.

Як інформує “Апостроф”, в Україні спекотна погода зміниться різким зниженням температури, яка опуститься до +9°С та принесе дощі з грозами.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Мінлива погода в Україні цього тижня зумовлена приходом циклону. Він принесе дощі з грозами та похолодання. У західних областях уночі температура опуститься до +9°С. У найближчі дві доби у західній, північній, більшості центральних областей пройдуть дощі з грозами.

Вдень 27 липня в Україні, окрім південно-східних областей, очікується зниження денної температури на 3-6°С. У північних областях подекуди очікуються значні дощі з грозами.

У п’ятницю, 28 липня, по всій Україні, окрім західних областей, пройдуть дощі та грози. Температура вночі +12-18°С, на півдні та сході +17-23°С, а в західних областях температура впаде до +9-15°С. Вдень очікується +19-25°С, у південно-східній частині України буде тепліше +23-29°С. Швидкість вітру 7-12 м/с.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.