Життя військових радикально зміниться з 1 серпня: торкнеться всіх – від строковиків до генералів

Життя військових радикально зміниться з 1 серпня
Нові виплати чекають на строковиків і військових поза штатом. В Україні влітку поточного року змінили розмір виплат військовозобов’язаним під час військового стану. Також з 1 лютого скасували виплати військовим у розмірі 30 000, які не служать на передовій та не виконують бойових завдань. Цією інформацією ділиться NV.

Згідно з інформацією, крім бойових виплат у розмірі 30 000 гривень за виконання завдань та 100 000 за участь у боях на передовій призначатимуться 100 000 гривень щомісяця військовозобов’язаним, які перебувають на стаціонарному лікуванні у зв’язку із пораненням пов’язаним із захистом Батьківщини, або ж перебувають у відпустці для лікування.

Також 100 000 буде нараховано військовозобов’язаним, які загинули в результаті отриманого поранення. Право отримання цих коштів належить сім’ї загиблого. Також нагородження у розмірі від 20 до 100 тисяч гривень щомісяця виплачуватиметься військовослужбовцям, які внаслідок поранення були визнані ВЛК обмежено придатними або непридатними до військової служби.

6000 гривень буде нараховано військовослужбовцям строкової служби щомісяця додаткова нагорода на умовах та у порядку, встановленому Урядом. 2350 гривень буде нараховано курсантам вищих навчальних закладів, закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

15 000-30 000 додаткової допомоги з огляду на рівень кваліфікації за умови, у розмірах та у порядку встановлених КМУ — військовослужбовцям, які обіймають посаду керівного та інструкторсько-педагогічного складу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.