Чорна п’ятниця для зaxоду України. Одразу шестеро молодих хлопців зaгuнулu із Львівщuнi. Неoсяжна біль

На війні загинули шість мешканців Львівщини – Василь Томинець, Назар Подібка, Володимир Пусь, Володимир Бабюк, Богдан Муравель та Назар Кравець. Сьогодні Львівщина проводитиме їх в останню путь.

Ким вони були

■ВАСИЛБ ТОМИНЕЦЬ

Уродженець села Ропавське, Боринської громади. Загинув у районі с.Петропавлівка Харківської області, в результаті отриманих поранень.

■НАЗАР ПОДІБКА

Житель села Нове Село Комарнівської громади. Воїн служив у 5-тій окремій штурмовій бригаді «Айдар». Загинув поблизу населеного пункту Іванівське Волноваського району Донецької області. У воїна залишилися батько і чотири брати.

■ВОЛОДИМИР ПУСЬ

Уродженець села Шельпаки Тернопільської області. Після завершення навчання проходив службу у лавах Десантно-штурмових військ, грав у військовому оркестрі. У 2006 одружився та переїхав до Львова. Від початку повномасштабного вторгнення рф став до лав 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. Згодом виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. У воїна залишилися мама, брат, дружина та син з донькою.

■ВОЛОДИМИР БАБЮК

Львів’янин. Із початком російського повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав військової частини А4821 Збройних Сил України. Під час проходження військової служби отримав звання «молодший сержант» та посаду командира відділення. Загинув, виконуючи бойові завдання на східному напрямку. У воїна залишилися мати, донька та брат з родиною.

■БОГДАН МУРАВЕЛЬ

Житель села Криве Радехівської громади. Призваний на службу 07 вересня 2022 року. Проходив службу у ВЧ А 1008. Був водієм – санітаром медичного пункту, мотопіхотного батальйону, солдатом. Загинув під час виконання бойового завдання в Харківській області.

Читайте також  Тренувалась на майданчику: росіяни вбuлu 20-річну чемпіонку України. Біль, сльози. Світла пам*ять

■НАЗАР КРАВЕЦЬ

Житель смт. Запитів Новояричівської громади. Пішов захищати державу добровольцем. Воював на східному напрямку. Загинув біля міста Ямпіль Донецької області внаслідок ворожого обстрілу.

FacebookTwitterEmailПоширити

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.