Україну накриє шторм: які 3 регіони буде заливати проливними дощами

Температура повітря в області вночі становитиме + 12-17 °, а вдень підніметься до +23-28 °.

Погода в Україні буде спекотною, але з сюрпризами. Як повідомляють синоптики, у ряді областей будуть опади. Місцями синоптики прогнозують грозу.

В Укргідрометцентрі відзначають, що в Україні буде мінлива хмарність. Вночі у східних та південно-східних областях пройдуть дощі. Вдень на Закарпатті та Прикарпатті прогнозується короткочасний дощ та гроза.

На решті території – без опадів.

Вночі температура повітря в Україні буде +12-17°. На півдні і південному сході країни в нічні години буде тепліше-близько 20° тепла. Вдень у більшості регіонів стовпчики термометрів піднімуться до + 23-28°. На півдні країни повітря прогріється до 27-32 ° тепла.

У Києві та області 19 липня буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря в області вночі становитиме + 12-17 °, а вдень підніметься до +23-28 °. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 15-17 ° тепла, а вдень — +25-27°.

В Україні буде шторм
Крім того, синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища в декількох областях на заході країни. Вдень 19 липня на Закарпатті та Прикарпатті прогнозують грози. Оголошено I рівень небезпеки, жовтий.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.