Буданов посіяв страх у Кремлі, стали відомі подробиці: “Мета може бути лише одна…”

Журналіст Ігор Яковенко розповів про спецоперацію ГУР, яка проводиться у Кремлі. Про це фахівець поділився в ефірі Politeka Online.

“Буданов працює начальником української військової розвідки. І українська військова розвідка не лише звичайними методами для розвідки – збирання інформації та її використання для цілей війни. Але й веде інформаційну війну. І особливість персонально генерала Буданова в тому, що він особисто бере участь у спецопераціях з інформаційної війни. І ось це, я не маю жодних сумнівів, що ця публікація є спецоперацією в рамках інформаційної війни. Навіщо голові української військової розвідки повідомляти такі речі? Мета може бути лише одна – це розпалювати підозрілість”, – розповів фахівець.

Експерт додав, що для повного щастя Буданов міг би назвати прізвище зрадника, щоб усім було зрозуміло, що це інформаційна війна. І незважаючи на те, що всі розуміють, для чого це зроблено, але осад від таких заяв у Кремлі залишиться. Після цього може пройти ще якесь очищення і менше сил залишиться на війну в Україні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.