Пішли на пляж і не повернулись: водолази знайшли тіла двох дівчат. Фото

У Чернігівській області 7 червня знайшли тіла двох дівчат-підлітків 14 та 15 років, які напередодні пішли відпочивати на берег річки Десна та зникли. Водолази виявили тіла на дні річки за 300 метрів від місця, де були їхні речі.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції України у Чернігівській області у Telegram. Трагедія сталася у Коропській громаді Новгород-Сіверського району.

“На жаль, у ході комплексних розшукових заходів дівчат було знайдено водолазами на дні річки Десна”, – йдеться у повідомленні.

Вранці 7 липня у поліції Чернігівщини повідомили, що правоохоронці разом із рятувальниками розшукують дівчат. До співробітників поліції близько 4 години ранку звернулася мешканка села Оболоння із повідомленням про зникнення 14-річної місцевої мешканки та її 15-річної подруги з іншого села.

Пішли на пляж і не повернулись: на Чернігівщині водолази знайшли тіла двох дівчат. Фото

Дівчата зустрілися вдень 6 липня і разом пішли на пляж за 2 кілометри від села. Близько 18:00 рідні спілкувалися з ними телефоном, але після того подруги перестали відповідати на дзвінки.

Спочатку мати однієї з дівчат разом зі знайомою довго намагалися відшукати дівчат самотужки, проте знайшли лише їхній одяг та особисті речі на березі Десни. Після цього вони звернулися по допомогу до поліції.

До пошуків було залучено понад 30 осіб – поліцейські, рятувальники ДСНС на моторному човні, водолази, представники громадськості.

Пішли на пляж і не повернулись: на Чернігівщині водолази знайшли тіла двох дівчат. Фото

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.