“Було темно, кrов заливала мені обличчя”: жителі Кривого Рогу діляться пережитим після атаки рф

Вночі над регіоном захисники збили три крилаті ракети p0сії, але відбулися і прильоти цивільними об’єктами.

p0сійські військові вночі 13 червня завдали ударів по Кривому Розі на Дніпропетровщині, один із яких припав на багатоквартирний будинок. На місцях прильотів спалахнули пожежі, шестеро людей загинули та десятки постраждали. Жителі Кривого Рогу розповіли про нічний удар р0сії по багатоповерхівці.main.politeka.net

Мати та донька, Людмила та Тетяна, розповідають місцевим ЗМІ, що встигли взяти воду та заздалегідь приготовлені речі та вибігли на вулицю.

“Нічого не бачила, бо все було в пилу, диму. А я в склі. Пролунав другий і третій вибух. Я не можу піднятися, а воно на мене далі сиплеться. Як вчили, тривожна валізка біля дверей стояла. Ми її схопили і вибігли з дому. Було темно, кр0в заливала мені обличчя, тому я до ладу не бачила постраждалих”, – розповіла Тетяна.

Пережитим жахом також поділилася мешканка Кривого Рогу Олена, яка разом із чоловіком живе поруч із будинком, де був “приліт”: “Я чула звук… Скло посипалося. Потім вибух такий страшенний, що неможливо. Я кричу: дідусь, дідусь!”.

Варто зазначити, що в результаті атаки у багатоповерхівці горіли квартири з першого по п’ятий поверхи. Загалом вогонь охопив 700 кв. м, його загасили рятувальники. Швидка надає допомогу, які постраждали у вкрай тяжкому стані, ймовірно, є люди під завалами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.