Ракетний удар по п’ятиповерхівці у Кривому Розі: кількість загиблих стрімко зросла

Рятувальна операція на місці “прильоту” триває.

Внаслідок ракетного удару по Кривого Рогу вночі 13 червня зросла кількість загиблих. Станом на 09:27 відомо про шістьох жертв.

Про це повідомив голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

“На жаль, вже шість загиблих. Рятувальна операція триває”, – повідомив він.

Загибель шістьох осіб також підтвердив очільник ОВА Сергій Лисак. Втім, невідомо, чи всі жертви – це мешканці п’ятиповерхівки, куди влетіла ракета, чи інших цивільних об’єктів.

“Шість життів забрала нічна ракетна атака по Кривому Рогу. На потрощеному приватному підприємстві продовжуються рятувальні роботи. Там досі шукають людей, які можуть знаходитися під завалами”, – йдеться у його повідомленні.

Ракетний удар по Кривому Розі

Вночі о 01:42 на Дніпропетровщині було оголошено повітряну тривогу. Вона тривала майже три години – до 04:39. Місцеві мешканці почали повідомляти про вибухи в області. Влада закликала людей не ігнорувати “тривогу”.

Згодом мер Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив про влучання в мирні об’єкти кількох районів міста. Зокрема, “приліт” стався про житловій багатоповерхівці.

Спочатку було відомо про трьох загиблих мирних мешканців, а також про 25 поранених. Втім, вже станом на 09:30 повідомили про шістьох жертв атаки РФ.

.Росіяни випустили по Кривому Рогу шість ракет. За словами Вілкула, “п’ять місць уражень, яке не має жодного відношення до військових об’єктів”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.