Чому кішка лягає на людину: “містичне” пояснення вас здивує

Вважається, що тварину заспокоюють дихання господаря та звуки биття його серця, але є і більш дивні теорії.

Дуже часто коти люблять спати, забираючись на своїх господарів, вибираючи для цього різні частини тіла. Не хвилюйтеся, вважається, що таким чином домашній улюбленець показує вам свої прихильність, а також йому куди спокійніше так засипати. Однак у народі побутують і інші думки з цього приводу.

У цьому матеріалі УНІАН розповість, що означає, якщо кішка лягає з тобою спати, зокрема, чому кішка лягає на спину людини, на живіт або груди.

Що значить, якщо кішка лежить на тобі – причина
Фахівці впевнені, що головна причина, через яку кішка лежить на животі у людини або на його грудях – тварину заспокоюють дихання господаря та звуки биття його серця. Можете бути впевнені, що кіт повністю довіряє вам.

Що означає, коли кішка лягає на груди
Якщо ви помітили, що кішка лягає на груди і муркоче, то, швидше за все, тварина дуже сильно до вас прив’язана, і їй комфортніше перебувати поруч з вами.

Отже, не поспішайте видавати скарги на кшталт “кішка постійно лізе до мене”. Ваш улюбленець так проявляє свою любов.

Кішка лягає на живіт – прикмета і важливі дзвіночки
Є також і “містичне” пояснення, що означає, якщо кішка лежить на животі. Так, згідно з народними повір’ями, кіт позбавляє свого власника болю і хвороб, поглинаючи його негативну енергію. Нібито коти відчувають всі хворі або ж вразливі місця своїх господарів і лягають на них у лікувальних цілях. Наприклад, якщо кішка лягає на низ живота, то, за прикметою, це може свідчити про конкретну проблему зі здоров’ям у цій частині тіла.

Читайте також  Це відверте мародерство! Масштаби шокують! Суспільство повинно невідкладно знати про це. ФОТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.