Жінка після удару блискавки заявила про “надприродній дар”: Що вона може

Жінка каже, що її врятував 9-річний син.

У США жінка, яка вижила після удару блискавки, завила, що вона отримала “надприродній дар”. Тепер вона відчуває, коли наближається гроза.

Про це пише mirror.co.uk.

Кімберлі Кроне з Форні, штат Техас, США, мила сковорідку на кухні після того, як нагодувала своїх шістьох дітей, віком від шести місяців до дев’яти років. Тоді у місті був сильний шторм. За п’ять хвилин у місті було зафіксовано 1200 ударів блискавки, і Кімберлі почула два гучних удари.

Через мить сильна блискавка пробила світло в стелі на кухні, відскочила від каструлі, яку вона тримала, і влучила Кімберлі в груди на очах у її дітей.

На щастя, її дев’ятирічний син Трістан прийшов на допомогу і зателефонував 911. Він розповів диспетчеру, що “блискавка пробила стелю” і що мамі “дуже боляче”.

Інша блискавка вдарила у сусідню кімнату будинку та спалила сімейний комп’ютер. Швидка допомога прибула через шістнадцять хвилин, і Кімберлі відвезли до найближчої лікарні, де вона провела наступні три дні. Вона страждала від страшних судом, і вся її нервова система відключилася в результаті удару блискавки.

Жінка заявила, що після цього у неї з’явився “надприродній дар”, вона може відчувати наближення грози, але це викликає біль у грудях.

“Мені досі боляче. Коли наближається шторм, у грудях стає дуже тісно, особливо чим ближче він наближається. Що стосується удару блискавки, ви завжди будете налякані. Ти завжди будеш нервувати”, – каже американка.

Вона все ще страждає від запаморочень і схильна до дивних припливів. Крім того, ліва сторона її тіла слабша за праву.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.