Червень буде дуже гарячим: Таролог розповіла, як палитимуть орків у червні – випадає карта “Страшний суд”

Таролог поділилася, які події на фронті варто чекати у червні 2023 року.

Різні екстрасенси та астрологи вже з початку повномасштабної війни в Україні ділилися своїми прогнозами щодо ходу бойових дій. Таролог Стелла на каналі в TikTok поділилася прогнозом, які важливі події чекають на українців у червні.

Вона прогнозує, що у першій половині поточного місяця будуть атаки на міста, а також надходитиме багато новин з фронту.

Але таролог поділилася, що це будуть добрі новини про те, що наші захисники просунулися, змогли прорвати оборону ворога на різних напрямках, витіснити їх.

Також випала карта “Страшний суд”, що означає, що Україні вдасться вже незабаром повернути частину своїх земель, які ворогові вдалося тимчасово окупувати.

Мало того, Стелла прогнозує, що у червні з-за кордону почнуть активніше повертатися наші громадяни.

З другої половини червня поменшає обстрілів, а також окупанти почнуть все частіше робити “жести доброї волі”, тобто залишати раніше зайняті українські міста.

За словами таролога, події у червні хоч і не призведуть до повної перемоги, але вони стануть дуже значущими на наступні місяці.

Тобто у цей період будуть створені позитивні передумови на липень та серпень. Це означає, що контрнаступ, який готувався активно в останні місяці й на нього дуже чекали не лише українці, буде досить успішним.

До речі, під відео у коментарях багато українців написали, що вірять у те, що так і буде. Інші молять Бога, щоб цей прогноз здійснився і наша перемога стала більш відчутною у цій війні.

Також ще хороша новина полягає в тому, що за прогнозом таролога з другої половини червня російські окупанти значно менше обстрілюватимуть українські міста.

Читайте також  Українців закликали відмовитися від купівлі валюти хоча би на тиждень: названо причину

Зважаючи на все, вони всі сили переведуть на те, щоб відбивати атаки на ЗСУ і в цей період мирному населенню загрожуватиме небезпека ворожих атак рідше, ніж останнім часом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.