КилимМен з Kalush Orchestra розпочав сольну кар’єру і випустив першу пісню

Композиція отримала назву “За стежки” і була представлена в п’ятницю, 26 травня.
КилимМен з групи Kalush Orchestra несподівано відокремився від колективу – 26 травня він представив першу сольну композицію, яка отримала назву “За стежки”. Кліп на неї опублікований на YouTube.

Відео знімали у вагоні поїзда. У кадр потрапили випадкові пасажири, які впізнали учасника гурту, який переміг на Євробаченні-2022. Також у ролику показали військового, який, очевидно, або їхав додому з фронту, або повертався на фронт після зустрічі з рідними, пишуть Версії з посиланням на УНІАН.

Пісня КилимМена про те, що зараз на території країни відбувається війна, і про те, з яким неймовірним болем сьогодні живе кожен українець. Починається вона з рядків “добре, цього літа не застав мій дідо…”

“Як у будь-якого килима, у мене є мрія. Навіть дві. Перша – це, звичайно, перемога України, а друга – щоб мої сольні пісні почув весь світ. Так що сьогодні радий представити вам свій перший трек! Душа Килима ще ніколи не була такою відкритою, тому якщо хочете дізнатися, яким я є насправді, бажаю приємного перегляду”, – прокоментував КилимМен свій реліз.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.