Відійшов у вічність 33-річний староста Оболонського старостинського округу Михайло Федай

25 травня відійшов у вічність староста Оболонського старостинського округу Долинської громади Івано-Франківської області Михайло Федай.

Про це пишуть Версії з посиланням на Вікна.

“У нашій пам’яті Михайло назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття батькам, дружині та усій родині померлого”, — зазначив голова Долинської громади Іван Дирів.
Інформацію підтвердили в “Правому секторі” Долини, лідером якого був Михайло Федай:

“У важкий час від важкої хвороби помер лідер “Правого Сектора” в Долині Михайло Федай. Молодий, цілеспрямований, справедливий, добрий, вірний, ідейний, футбольний фанат, громадський діяч, політик, волонтер, націоналіст, засновник руху “Долина активна”, лідер фанатського руху “Бойки Ultras”, керівник долинського осередку “Правого Сектора”… Принципово не вживав алкоголю і був антиалкогольним активістом. Ніколи не боявся йти “проти течії”. Не йшов на жодні компроміси з ділками від політики. Завжди мав свою думку та сміливість її відстоювати. Був кандидатом в Верховну раду, на міського голову Долини, депутатом міської ради, старостою Оболоні…

“Хай Бог допомагає Твоїй дружині Оксані і всій Твоїй родині пережити це важке горе!”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.