Що зірки нам пророкують: гороскоп на 22-28 травня 2023 року

Тиждень оновлень, активних чоловічих енергій, здобутків!

Марс почав свій транзит Левом (від 20 травня), примножуючи вогняні енергії в стократ. Сонце у Близнятах (від 21 травня) посилює стихію Повітря, що створює сприятливу взаємодію Яньських потенціалів. Життя закипає новими фарбами від 22 травня, вирує соціальна сфера, на військовому фронті розгортається інтенсивна боротьба, в якій сили Добра перемагають!

22 та 23 травня напружений аспект Марс – Юпітер на тлі генерує потужний потік складних та агресивних енергій, сприяє накопиченню помилок та відсутності мотивації. Підвищується кількість дорожньо-транспортних пригод, травм, вирішення конфліктів за допомогою фізичної сили. Цими днями важко себе дисциплінувати, хоч трохи непорозуміння розростається в грандіозний скандал, тому потрібно підійти з усією відповідальністю до справ і, стримуючи себе, структурувати поточні процеси.

Від 24 травня загальне тло стає більш-менш гармонійним, легше вирішуються майнові та грошові питання, у професійній сфері відбувається стабілізація, знаходяться рішення на найскладніші завдання. Колективна робота та спілкування з однодумцями дають хороші результати, швидше та ефективніше просуваються проєкти. Саме час нових починань, особливо розрахованих довгий термін роботи.

28 травня напружений аспект Сонце – Сатурн створює обмеження та перешкоди на всіх рівнях, формує некомфортні умови. Цей аспект вимагає серйозного ставлення до закону та порядку, норм і правил, інакше, великий ризик потрапити у пастку застою та подальшої деградації.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН
Марс у Леві зробить ваш розум гострим, ідеї – вдалими, а реакцію на зміни обставин – швидкою та точною. Але за цим знаком переміщається негативна кармічна точка – Чорний Місяць, тому важлива самоорганізація, варто виявляти обережність у рішеннях і вчинках, а також під час роботи з колюче-ріжучими інструментами. Загалом тиждень сприятливий, життєва енергія посилюється, настрій покращується, популярність зростає. Настав час визначити свою мету та твердо стояти на реальному ґрунті обома ногами.

Читайте також  Мріяла стати економістом, а стала пoрнoaктриcoю. Відверте інтерв`ю українки

ТЕЛЕЦЬ
Ви відчуєте, що навколишній світ вас любить та відкриває нові можливості! Юпітер у Тельці робить ваше життя динамічним та насиченим подіями. Намагайтеся якнайбільше спілкуватися з людьми на різні теми, організовуйте заходи та дружні посиденьки, будьте чуйними та готовими вислухати, допомогти ближньому – це дозволить залучити у своє життя ще більше талану та везіння! Гарний час для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю, відвідати салон краси.

БЛИЗНЯТА
Люди навколо можуть робити зауваження, оскільки ви зараз надміру вимогливі і навіть трохи нервозні. Головне, не конфліктуйте, спокійно приймайте та реагуйте на критику! Якщо ж вам важко з собою впоратися, обмежте зовнішні контакти, залиштеся перші 2 – 3 дні тижня вдома, витратьте сили на наведення ладу в домашніх справах. Ви уникнете багатьох неприємностей, якщо присвятите час собі, вдалий період для будь-яких б’юті-процедур, отримання нових знань, які обов’язково стануть у пригоді в найближчому майбутньому.

РАК
Зростає ваша популярність, представники протилежної статі обдаровують вас компліментами та подарунками. Однак, це може зіграти з вами злий жарт, якщо ви будете занадто відверті з малознайомими людьми, які абсолютно не заслуговують на вашу довіру. Під впливом сексуальних енергій, що розкріпачують, ви мимоволі можете наламати дров і згодом вирішувати ці проблеми. До кінця тижня ваша сила волі зміцнюється, з’являються сила та рішучість для боротьби з недоброзичливцями, додатково надаючи енергії для нових звершень.

ЛЕВ
Початок тижня дуже напружений, але поступово ви звикаєте до нового ритму життя. Не ухвалюйте серйозних рішень у понеділок і вівторок, бо те, що відбувається навколо, змушує вас сумніватися в, здавалося б, очевидних речах. Поки що утримайтеся від нових починань – і ви збережете матеріальний добробут. Ліпше займіться спокійно рутинними справами і намагайтеся тримати емоції під контролем. Слушний час для зміни іміджу, стрижки та фарбування волосся, отримання консультацій із питань харчування та здоров’я.

Читайте також  Поведінка правоохоронців і особа постраждалого: все про ДТП з кортежем Порошенка

ДІВА
Всі ваші найліпші якості виявляться з потрійною силою, а дипломатичні та ораторські здібності підкорять оточення. Ви дійсно зараз здатні змінювати світ на краще, переконувати та об’єднувати людей. Здобуття нових знань і пошук вирішення серйозного питання будуть даватися набагато легше, ніж зазвичай. Слушний час для пошуку роботи, розмовою з начальством про збільшення зарплати. Вам варто максимально ефективно скористатися всіма можливостями цього тижня.

ТЕРЕЗИ
Обставини ще більше змушують вас ще сильніше ставити під сумнів свої дії та почуття. Щоб не перевтомитися від безглуздого самокопання, не перекачатися на емоційних гойдалках і не мучитися від мігрені, що розігралася, через перебільшення проблем, спробуйте провести тиждень без суєти і поспіху. Дозвольте подіям йти своєю чергою і розвиватися без вашої активної участі – і тоді цей період може минути без ексцесів. Слушний час для будь-яких дій, спрямованих на поліпшення зовнішнього вигляду.

СКОРПІОН
Великий ризик витрачати вроджені сили таланту на імпульсивні та помилкові дії. У результаті може втратити свої можливості у фінансовій сфері. Активне енергетичне тло тижня будить у вас чуттєвість, що задрімала, і справжню пристрасть. Але тут вже вам вирішувати, перетворювати ці сильні емоції на творчість чи руйнування. Якщо вдасться утриматися від негативних емоцій, вгамувати тривожність, що клекотить, і не здійснювати різких стрибків, тиждень не принесе неприємних сюрпризів. Уникайте надмірності та відмовтеся від надмірностей.

СТРІЛЕЦЬ
Планетарні взаємодії протягом тижня додадуть у ваше життя нервової напруженості, а в деяких випадках, аж до істеричності та неконтрольованої нервозності. Емоції зашкалюватимуть, і вас може потягнути на кардинальні зміни, які, як вам може здатися, зміцнять ваш статус. Піддаватися цьому в жодному разі не можна! Єдиний спосіб не внести хаос найближчими днями – задовольнятися стабільністю, залишатися спокійними та відкинути мрії про найкраще життя на деякий час.

Читайте також  Зводять чоловіків з розуму: астрологи назвали трійку найбажаніших жінок за знаком Зодіаку

КОЗОРІГ
У навколишньому просторі пануватиме повсюдне бажання розпочати чи зміцнити романтичні взаємини. Зізнання у коханні, запрошення на перше побачення, легкий флірт у соціальних мережах – все це наповнить тиждень радісними енергіями. Вечорами не чиніть опір бажанню переглянути улюблену мелодраму або погуляти парком з друзями, романтичним партнером, чоловіком. Якщо ви шукаєте свого ідеального партнера – вам усміхнеться успіх! Знайомтеся, подорожуйте, проводьте більше часу серед людей.

ВОДОЛІЙ
Схильність все перебільшувати, необґрунтовані очікування шкодять у партнерстві та професійній сфері. Якщо вам не видно швидких результатів вашої роботи, намагайтеся не впадати в роздратування і нетерпіння! Ексцентричне благородство та марні витрати грошей праворуч і ліворуч зараз тільки на шкоду! Спокійно врегулюйте бюрократичні питання та всі справи, пов’язані з документами. Настав час відкинути піднесено-мрійливий настрій і зосередитися на земній меті та реальних життєвих діях.

РИБИ
Підвищуються ваш оптимізм та динамічний настрій, тому ви не повинні пропустити сприятливі шанси цього періоду. Намагайтеся подолати у собі прагнення до розслабленого та комфортного проведення часу, уникайте безглуздих розмов – і тоді тиждень виявиться для вас дуже ефективним. Зараз ви особливо сприйнятливі до нової інформації, зіставляючи факти з приголомшливою швидкістю та логікою. Вас можуть осяяти ідеї, які буде нескладно втілити в життя і які суттєво поліпшать ваше становище у майбутньому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.