Місячне затемнення в Скорпіоні 5 травня 2023 року: Що на нас чекає в цей час

Це місячне затемнення вчить звільнення від матеріальних бажань і сприяє перетворенню розумової енергії на мудрість.

5 травня відбудеться містична повня – Місячне затемнення у Скорпіоні о 20:23 за київським часом. Це найпалкіший, емоційний, магічний, екстремальний знак зодіаку, тому повний Місяць у травні називають “шаленим”. У Скорпіоні Місяць має статус падіння, перебуває під керуванням войовничих планет – Плутона та Марса. У цьому знаку природні риси Місяця спотворені, з’являється одержимість владою, грошима, любовною пристрастю, розповідає астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова).

15-й градус Скорпіона, в якому на нас чекає місячне затемнення 5 травня, відповідає одному з восьми дат традиційних язичницьких свят (Колесо року). Цього дня Сонце перебуває у знаку Тельця, точно навпроти Місяця і таке становище відповідає стародавньому святу, яке “Белтейн” або травнева ніч (вальпургієва ніч).

Через зміну календарів, а також додатковий день у високосний рік, відзнаки часових поясів, вже давно є плутанина – ключові свята Колеса року святкують не в ті дні. Те саме відбувається, коли, наприклад, Весняне рівнодення (Остара) святкують 20 березня, хоча сам факт інгресії Сонця у знак Овна буває 21 березня і навіть іноді 22 березня.

Усі середини фіксованих знаків зодіаку, у яких у день перебуває Сонце, переміщаючись зодіаком, тобто. 15-й градус Тельця, Лева, Скорпіона та Водолія, а також два рівнодення (1-й градус Овна та Терезів), а також два сонцестояння (1-й градус Рака та Козорога), відповідають восьми кельтським святам:

Остара чи Весняне рівнодення – перший градус Овна
Белтейн – середина знаку Тельця
Літа або Літнє сонцестояння – перший градус знака Рак
Ламмас (Лугнасад) – середина знака Лева
Мабон або Осіннє рівнодення – перший градус знаку Терези
Самайн (Геловін) – середина знака Скорпіона
Йоль або Зимове сонцестояння – перший градус Козорога
Імболк – середина знаку Водолій
Місяць, або наше нічне світило, багатоликий та мінливий, він постійно змінює свою фазу, як жінка змінює свій настрій та самопочуття. Місячне затемнення, яке можливе тільки в повню, насамперед впливає на внутрішній світ, психологічний стан, потреби, сімейні взаємини, стосунки з рідними.

Читайте також  Чотири знаки Зодіаку зустрінуть свою другу половинку у 2024 році: дізнайтеся, що приготувала для вас доля

Повня або місячне затемнення 5 травня в 15-му градус Скорпіона містить магічну силу, потужну енергію, дозволяючи трансформувати навколишню дійсність. Цього дня загострюються бажання, почуття ревнощів, потягу та залежності від іншої людини. Також це затемнення пов’язане з фінансовою сферою, природними ресурсами, кредитами, нерухомістю. На ці теми можна очікувати змін на всіх рівнях і розпочнеться цей процес у травні 2023 року. Вплив весняного коридору затемнень, що розпочався 20 квітня, триватиме до осіннього сезону затемнень 14 – 28 жовтня 2023 року.

5 травня 2023 – останнє затемнення у Скорпіоні, наступного разу затемнення у цьому знаку будуть 2031 року – 7 травня, 28 жовтня, а 2032 року – 25 квітня та 3 жовтня. Тому представники цього знака зодіаку зможуть відпочити 8-9 років до чергової серйозної життєвої трансформації.

Триває період ретроградного Меркурія, що обтяжує енергії місячного затемнення 5 травня, яке і без того несе напружені енергії, перешкоджає емоційній стабільності та ясності розуму. Це день непередбачуваних подій, порушуються складні теми, відбуваються події, що повторюються, неприємні ситуації погіршуються, а життєві уроки, посилюються. Оскільки Уран в опозиції з повним Місяцем, то з високою ймовірністю може статися те, про що ви навіть не могли подумати. Несподіваний поворот подій, зриви планів, дивні випадки, а також революційні перетворення – такий потенціал цього дня. Будьте дуже обережні, за можливості залиштеся вдома, подумайте про фундаментальні речі. Обставини змусять багатьох людей змінити свої плани, зробити вибір між минулим та майбутнім. Все заплановане на цей день відбудеться зовсім не так, як очікувалося.

Розумна, мисляча і думлива людина здатна досягти високого духовного зростання у разі правильного використання потенціалу місячного затемнення 5 травня. Часто людина може на вигляд здаватися здоровою і цілком успішною, але всередині мати величезну дірку, через яку просочуються її щастя, можливості та розуміння сенсу життя. Глибоко поринаючи у свій внутрішній світ, можна розібратися зі своїми особистими питаннями, проаналізувати минулі події та знайти причини проблем. Цього дня з’являється шанс трансформувати хвилюючі ситуації, змінити навколишню дійсність, вплинути на мислення іншої людини.

Читайте також  Сонячне затемнення в Овні 20 квітня 2023 року: Що на нас чекає в цей час

Найсильніше відчують особливий, важкий потенціал затемнення 5 травня представники фіксованих знаків зодіаку. Тельці, Леви, Скорпіони, Водолії, особливо народжені у другій декаді зодіакального місяця (приблизно від 1 – 2 до 11 – 12 числа). Будьте обережними, не поспішайте події, займіть вичікувальну позицію, постарайтеся налагодити зв’язок зі своєю підсвідомістю. Жодних засобів, що змінюють свідомість!

У повню або місячне затемнення легше відпустити, позбутися шкідливих звичок та токсичних зв’язків. Сонячно-місячні енергії сильні день повного місяця 5 травня, бо включена вісь Колеса року (15 градусів знаків Телець-Скорпіон), тобто 2023 року це і є правильна дата язичницького свята Белтейн – переламна точка року. Це час магії, тому ритуали та обряди на очищення, розчищення шляхів, позбавлення від хвороб та неприємностей, особливо ефективні в день повного місяця 5 травня 2023 року.

У період повні в Скорпіоні (3 – 7 травня) особливо важливими є самоконтроль і дисципліна. Не можна прив’язуватися до матеріальних речей та земних задоволень, з цим можна і потрібно попрацювати на енергетичному рівні, помедитувати на тему життя та смерті. Цього дня необхідно сконцентруватись на своєму духовному початку. Енергія Скорпіона, посилена затемненням повні, дає нам свободу від уподобань і можна це використати – відсікати все непотрібне та застаріле у своєму житті. Це час звільнення від минулого і зайвого, час відсікання зв’язків, що зжили себе. Можна навіть просто роздати чи викинути старі речі.

Знак Скорпіона має сильну енергетику, яка несе нам спокуси, випробування, некерованість емоцій, а також тріумф та перемогу. Це енергія боротьби, сексу, пристрастей, влади, трансформації. Скорпіон належить до стихії Води, тому пов’язаний із емоційною сферою людини, особистісними кризами. Опрацьована енергія цього знака зодіаку дає нам прагнення самовдосконалення і вчить самоконтролю. Внутрішні кризи та життєві драми – це випробування, які нам доводиться проходити. Вони служать очищенню і розвитку Духа, що є перемогою, за якою буде перехід на новий рівень.

Читайте також  Нaйвульгaрніші жінки за знаком Зодіаку

Місячне затемнення у Скорпіоні виявляє, виводить на поверхню із прихованих куточків підсвідомості саме тіньову частину психіки, всі наші недоліки, пристрасті та вади. Це спочатку лякає, проте виявлення свого підсвідомого негативного боку є першим кроком до її трансформації та просвітління. Навчившись бачити свою тіньову частину та приймати її, ми зможемо приймати й інших людей разом із усіма їхніми недоліками.

Місячне затемнення 5 травня вчить звільнення від матеріальних бажань та сприяє перетворенню розумової енергії на мудрість. Провести цей час бажано у сприятливій піднесеній атмосфері, зрозуміти свої бажання й усвідомити, які з них виснажують життєвий ресурс, а які допомагають самовдосконалюватися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.