Дівчина витончено покарала хлопця, який два роки її обманював, а потім кинув

Хлопець жорстоко поплатився за постійну брехню своїй дівчині.

Образа часто стає рушійною силою помсти. Особливо це стосується дівчат, чиї серця розбивають негідники та брехуни. Однак не зажди дівчата влаштовують гучні скандали, деколи вони обирають витончені способи помститися. Кривдники навіть не розуміють, наскільки жорстока карма їх наздогнала.

Одна з дівчат розповіла на платформі Reddit, як вона помстилася хлопцеві, який два роки її обманював, а потім кинув, пише УНІАН.

Вона заявила, що весь час він брехав їй, а потім просто припинив із нею спілкуватися і навіть не став повертати їй її речі. Через деякий час вона дізналася багато нового про свого колишнього хлопця. Виявилося, що він увесь час стосунків із нею спілкувався з іншими дівчатами та регулярно ходив на побачення.

“Мене це реально розлютило, я впала в депресію, подумала, що я негарна, і втратила весь позитив. Я дійсно втратила себе”, – зізналася дівчина.

Вона вирішила оригінально помститися йому. Дівчина створила фейковий акаунт на сайті знайомств і знайшла свого кривдника. Через деякий час вони домовилися про побачення, на яке, звісно, вона не прийшла. Вона створювала нові профілі та знову домовлялася про побачення зі своїм кривдником від імені вигаданих дівчат. Таким чином хлопець шість разів ходив на побачення, на яких на нього ніхто не чекав.

Одного разу вона навіть заявила, що не піде на побачення з ним, бо він негарний. Принижений хлопець продовжував шукати нових дівчат на сайті знайомств, але постійно потрапляв на фейкові профілі своєї колишньої.

Дівчина розповіла, що він продовжував брехати навіть дівчатам, з якими, як він думав, щойно познайомився. Хлопець говорив, що живе в іншому місті або що в нього не було стосунків цілий рік.

Читайте також  Заковані ланцюгом Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова оголосили про розрив стосунків

“Здавалося, що він був патологічним брехуном. Я не знаю. Для нього все це було брехнею. Я просто хотіла, щоб він відчував те ж, що і я. Я нітрохи не шкодую, що зробила це”, – зізналася дівчина.

Користувачі Reddit у коментарях підтримали дівчину, заявивши, що хлопця наздогнала карма. Однак інші люди писали, що дівчина занадто захопилася і в її словах є нотки божевілля, вони рекомендують їй дати йому спокій і продовжувати жити своїм життям.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.