“Названо точну дату”: ясновидець і математичний геній сказали, в якому році закінчиться війна

Коли закінчиться війна з Росією – головна тема, яка цікавить українців. Ясновидець Валерій Шатилович та математичний геній Григорій Кваша спрогнозували, в якому році нашу країну покинуть окупанти.

 

Як інформує “biz.today.ua”, прогноз Валерія Шатиловича наступний.

Бойові дії в Україні можуть завершитися вже у 2023 році, вважає таролог, цілитель та парапсихолог. Проте вихід на межі 1991 року очікується не раніше 2024-го. Шатилович попередив співвітчизників, що про Крим доведеться домовлятися, а це вимагатиме часу.

“Шанси будуть набагато більшими, що буде вихід на кордони 1991 року. Основне питання буде щодо Криму. Ось цю територію – Донецьк, Луганськ, Запорізька область – Україна може і цього року повернути. Питання з Кримом буде тривалим. Саме Крим треба буде повертати не військовим шляхом. Не зайшли і забрали”, – пояснив екстрасенс.

За словами ясновидця, до 2026 року в Україні спостерігатимуться періодичні військові конфлікти на нашій території.

Прогноз Григорія Кваші

Геній математики та вчений Григорій Кваша також вважає, що довгоочікуваного завершення війни у 2023 році не буде. Українцям потрібно запастися терпінням, бо протистояння набиратиме обертів – очікуються запеклі дії ворога та збільшення кількості жертв.

Математик за своєю формулою визначив, що мир в Україні настане не раніше 2025 року. Причому йтиметься не про військову перемогу, а про підписання угоди з рашистами. Перемир’я настане після переговорів.

З колегою погоджується і пророк-математик Садик Афган. Він заявив, що у 2023-му конфлікт загостриться ще сильніше. Особливо складний період настане у момент контрнаступу ЗСУ.

В якому році закінчиться війна в Україні: прогнози ясновидця та математичного генія

Прогноз військового експерта

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов налаштований оптимістичніше. Він вважає, що війна цілком може закінчиться у 2023 році.

Читайте також  На Херсонщині зaгинyв прикарпатський боєць Борис Марич

“Якщо Крим буде останнім забрано – це фінал. Якщо Крим буде першим забрано, а Донбас ще ні – то це не фінал”, – пояснив Буданов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.