Погода випробує українців на міцність: синоптики попередили про розгул стихії – зливи, вітер, туман

Синоптики розповіли, якою буде погода завтра

Квітень повільно підходить до свого екватора, а погода поки що не встигла порадувати українців теплими та сонячними днями. Синоптики попереджають про розгул стихії на своїй сторінці у соціальній мережі ФБ.

За прогнозом Укргідрометцентру, завтра, 13 квітня очікується похмура погода, з невеликими проясненнями. У всіх регіонах України, крім західних областей, очікується невеликий дощ, у східних, а вночі у південних регіонах Кіровоградської та Дніпропетровської областей помірний дощ.

На Заході країни вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, північно-східний, 5-10м/с. Стовпчики градусників у нічний час покажуть +5…+10 градусів, а у західних регіонах очікується +1…+6 градусів. У Карпатах стовпчики опустяться до 0. Вдень очікується +10…+15 градусів тепла.

У Києві 13 квітня очікується невеликий дощ. День буде хмарним, з невеликими проясненнями. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. На Київщині вночі температура становитиме +5…+10 градусів тепла, а вдень стовпчики градусників піднімуться до позначок +10…+15 градусів.

У столиці вночі буде прохолодно +7…+9 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до +11…+13 градусів.

У річці Десна рівень води зростає з кожним днем. Деякі дороги перетоплені у зв’язку з чим рух утруднений. Рівень води за стукіт піднімається від одного до двадцяти сантиметрів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.