Герой України: У бою за Бахмут героїчно загuнув відомий діджей

Мехряков загинув, прикриваючи побратимів від ворожих обстрілів.

До війни Андрій Мехряков був відомим херсонським діджеєм, проте він не зміг залишитися осторонь від повномасштабного російського вторгнення і відправився на фронт.

Він брав участь у боях за Бахмут, де і загинув, як справжній герой України. Про загибель “Меха” (так називали Мехрякова, – УНІАН) стало відомо 4 квітня. Як повідомляє ГО Centuria, воїн загинув, прикриваючи своїх побратимів:

“Андрій Мехряков – воїн 3 ОШБ і представник Centuria, який віддав своє життя за майбутнє України. Сам родом з Херсона. Прийшовши в наш підрозділ, познайомився з криворізькими легіонерами, так він і приєднався до лав нашого руху. Проявляв себе як холоднокровний і відважний чоловік, який з посмішкою знищував ворогів нашої нації”.

Відомо, що до війни Мехряков працював діджеєм в ШАDЕ в Херсоні. Він виступав під псевдонімом Dj Apache. Однак після 24 лютого 2022 року він вступив до лав ЗСУ, щоб захищати Україну від російських окупантів.

“Підрозділ як сім’я, у всіх свої нюанси, суперечки та інша х*рня, але всі один за одного готові спуститися в пекло”, – писав Мехряков на своїй сторінці в Instagram.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.