“Будуть прийняті правильні рішення”: ЗСУ можуть вийти з Бахмута – Зеленський

Військове командування прийме рішення вивести українських бійців з Бахмута, якщо ситуація в місті стане гіршою.

Російські окупанти продовжують атакувати українські позиції та намагаються захопити Бахмут. Українська армія може вийти з міста, якщо ситуація там стане ще гіршою. Про це заявив президент України Володимир Зеленський на брифінгу в Польщі.

У Бахмуті найскладніша ситуація на фронті, каже Зеленський. Однак окупантам так і не вдалося взяти місто під свій контроль, ЗСУ перебувають у Бахмуті.

Саме там, за даними президента, фіксується найбільше застосування різної зброї і артилерії. Зараз ситуація в місті неоднозначна.

“Щоденний дефіцит: тобто артилерія, то достатньо снарядів, то їх менше. Тобто успіх і ми йдемо вперед. То його немає і ми знову відходимо на позиції. Але ми знаходимося в Бахмуті і ворог не контролює Бахмут”, — сказав Зеленський.

Він також акцентував увагу на тому, що військове командування ухвалить рішення про виведення військ, якщо буде існувати ризик втрати особового складу.

“Якщо в Бахмуті будуть ще більш “гарячі” події і небезпека, що ми можемо втратити особовий склад через оточення військ, будуть прийняті відповідні правильні рішення”, – пояснив президент.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.