Війна забрала життя ще чотирьох захисників України з Прикарпаття

На війні загинули Степан Вичівський, Михайло Чорнописький, Андрій Мищак та Ігор Агеєв з Прикарпаття.
Війна забрала життя ще чотирьох захисників України з Прикарпаття. Усі загинули на Донеччині.

Усі військові загинули, захищаючи Україну на Донеччині. Вічна пам’ять!

Ворог і надалі продовжує безжалісну війну з Україною. 18 січня загинув відданий, сміливий, щирий Герой України Степан Вичівський, житель села Бишів, йдеться на сторінці Дубовецької громади.

Приносимо співчуття родині загиблого.

16 січня під час виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, біля населеного пункту Пречистівка Донецької області, отримавши травми несумісні з життям, загинув водій-радіотелефоніст Михайло Чорнописький, 1995 року народження, мешканець села Серафинці.

Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя.

“Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!”, — йдеться в співчутті від імені Городенківської громади.

Сумна звістка прийшла й у Витвицьку громаду. Здобув своє вічне життя у бою житель села Витвиця Андрій Мищак.

“У боротьбі із московським загарбником загинув активний молодий чоловік, який не міг залишитися осторонь подій в Україні та до кінця виконував поставлені обов‘язки! Щирі співчуття рідним і близьким. Нехай Бог дає сили пережити важку втрату, а вічна пам’ять про героя залишиться в наших серцях!” — йдеться в офіційному повідомленні.

Андрій Мищак, 1986 року народження, 20 травня 2022 року був призваний на військову службу під час мобілізації на посаду молодшого інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Дякове». Солдат загинув 17 січня внаслідок отриманих несумісних із життям травм, в результаті артилерійського обстрілу ворога поблизу населеного пункту Кармазинівка Донецької області, повідомила голова Калуської РДА Жанна Табанець.

Читайте також  Російські окупанти привели у повну бойову готовність армію в невизнаному Придністров'ї - Генштаб

Про смерть Ігоря Агеєва із села Пороги Солотвинської громади на своїй Facebook-сторінці написала депутатка Івано-Франківської обласної ради Марія Рудик.

Загинув Герой біля села Пречистівка на Донеччині.

Ігорю Агеєву було 32 роки. У бійця залишилися двоє дітей, дружина і батьки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.